zaterdag, mei 28, 2022
15.2 C
Rotterdam
zaterdag 28 mei 2022

Gewonde na schietpartij Antwerpenbaan Amsterdam

- advertentie -

politieheli-wen.jpg


Amsterdam
– Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt na een schietpartij op de Antwerpenbaan.  Door nog onbekende redenen werd de man door twee personen benaderd en vervolgens neergeschoten. Toen omstanders eerste hulp verleenden zou er ook nog geschoten zijn. Na het schietincident vluchtte nog twee onbekende daders weg in een auto.

 

Direct na de schietpartij is de politie direct gestart met een zoekactie naar de daders. De daders werden gezocht vanuit de lucht door middel van een politiehelikopter. Alle zoekacties mochten geen resultaat opleveren. Inmiddels is de recherche een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident, de toestand van het slachtoffer is onbekend.

Zaterdagochtend hebben agenten een buurtonderzoek verricht, of dit iets heeft opgeleverd is niet bekend. Getuigen worden vooralsnog verzocht zich te melden bij de politie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,220VolgersVolg
- advertentie -