Gewonde na schietpartij Antwerpenbaan Amsterdam

zaterdag 17 augustus 2013 10:27
politieheli-wen.jpg

politieheli-wen.jpg


Amsterdam
– Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt na een schietpartij op de Antwerpenbaan.  Door nog onbekende redenen werd de man door twee personen benaderd en vervolgens neergeschoten. Toen omstanders eerste hulp verleenden zou er ook nog geschoten zijn. Na het schietincident vluchtte nog twee onbekende daders weg in een auto.

 

Direct na de schietpartij is de politie direct gestart met een zoekactie naar de daders. De daders werden gezocht vanuit de lucht door middel van een politiehelikopter. Alle zoekacties mochten geen resultaat opleveren. Inmiddels is de recherche een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident, de toestand van het slachtoffer is onbekend.

Zaterdagochtend hebben agenten een buurtonderzoek verricht, of dit iets heeft opgeleverd is niet bekend. Getuigen worden vooralsnog verzocht zich te melden bij de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na schietpartij Antwerpenbaan Amsterdam
Schrijver:

 

politieheli-wen.jpg 

politieheli-wen.jpg


Amsterdam
– Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt na een schietpartij op de Antwerpenbaan.  Door nog onbekende redenen werd de man door twee personen benaderd en vervolgens neergeschoten. Toen omstanders eerste hulp verleenden zou er ook nog geschoten zijn. Na het schietincident vluchtte nog twee onbekende daders weg in een auto.

 

Direct na de schietpartij is de politie direct gestart met een zoekactie naar de daders. De daders werden gezocht vanuit de lucht door middel van een politiehelikopter. Alle zoekacties mochten geen resultaat opleveren. Inmiddels is de recherche een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident, de toestand van het slachtoffer is onbekend.

Zaterdagochtend hebben agenten een buurtonderzoek verricht, of dit iets heeft opgeleverd is niet bekend. Getuigen worden vooralsnog verzocht zich te melden bij de politie.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!