Gewonde na schietpartij Antwerpenbaan Amsterdam

Date:

Deel bericht:

politieheli-wen.jpg


Amsterdam
– Een man is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt na een schietpartij op de Antwerpenbaan.  Door nog onbekende redenen werd de man door twee personen benaderd en vervolgens neergeschoten. Toen omstanders eerste hulp verleenden zou er ook nog geschoten zijn. Na het schietincident vluchtte nog twee onbekende daders weg in een auto.

- Advertisement -

 

Direct na de schietpartij is de politie direct gestart met een zoekactie naar de daders. De daders werden gezocht vanuit de lucht door middel van een politiehelikopter. Alle zoekacties mochten geen resultaat opleveren. Inmiddels is de recherche een onderzoek gestart naar de toedracht van het schietincident, de toestand van het slachtoffer is onbekend.

Zaterdagochtend hebben agenten een buurtonderzoek verricht, of dit iets heeft opgeleverd is niet bekend. Getuigen worden vooralsnog verzocht zich te melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...