Twee doden en één lichtgewonde bij ernstig ongeval West Kruiskade Rotterdam

zondag 18 augustus 2013 05:20
mmt-wilbert-heli-01-12.jpg

mmt-wilbert-heli-01-12.jpg

Rotterdam – Bij een ernstig ongeval op de West Kruiskade in Rotterdam zijn zondagmorgen vroeg twee doden en één lichtgewonde gevallen. De bestuurder van de auto was op een lantaarnpaal gebotst met de passagierszijde. Brandweer, politie en de medische dienst waaronder de traumahelikopter rukten uit voor het ongeval.

Voor twee van de drie slachtoffers kwam echter alle hulp te laat, zij zijn door het ongeluk overleden. De bestuurder werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht met slechts lichte verwondingen. Deze zal worden aangehouden door se politie bij het verlaten van het ziekenhuis.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de politie is een groot sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De West Kruiskade is daarvoor in beide richtingen afgesloten. De twee overledenen zijn twee vrouwen uit Den Haag.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden en één lichtgewonde bij ernstig ongeval West Kruiskade Rotterdam
Schrijver:

 

mmt-wilbert-heli-01-12.jpg 

mmt-wilbert-heli-01-12.jpg

Rotterdam – Bij een ernstig ongeval op de West Kruiskade in Rotterdam zijn zondagmorgen vroeg twee doden en één lichtgewonde gevallen. De bestuurder van de auto was op een lantaarnpaal gebotst met de passagierszijde. Brandweer, politie en de medische dienst waaronder de traumahelikopter rukten uit voor het ongeval.

Voor twee van de drie slachtoffers kwam echter alle hulp te laat, zij zijn door het ongeluk overleden. De bestuurder werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht met slechts lichte verwondingen. Deze zal worden aangehouden door se politie bij het verlaten van het ziekenhuis.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, de politie is een groot sporenonderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De West Kruiskade is daarvoor in beide richtingen afgesloten. De twee overledenen zijn twee vrouwen uit Den Haag.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!