Fietsendief aangehouden na diefstal uit fietsenhandel Dorpsstraat Alphen aan den Rijn

dinsdag 20 augustus 2013 09:36


Alphen aan den Rijn
 – Een sluwe fietsendief is aangehouden op de Dorpsstraat in Aarlanderveen nadat hij een fiets in een  fietsenhandel  en hier vervolgens mee op de vlucht sloeg. De dief werd nog achterna gezeten door een medewerker van de fietsenwinkel die gevestigd zit in winkelcentrum de Aarhof, deze kon hem echter niet bijhouden.

Op het moment van de diefstal zag een passant het voorval gebeuren die de dief achtervolgde tot aan de Tiendweg, inmiddels had hij een signalement doorgegeven aan de politie. Kort na de melding kon de fietsendief, een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats worden aangehouden in de Dorpsstraat. Hij zit nog in hechtenis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsendief aangehouden na diefstal uit fietsenhandel Dorpsstraat Alphen aan den Rijn
Schrijver:

 

 


Alphen aan den Rijn
 – Een sluwe fietsendief is aangehouden op de Dorpsstraat in Aarlanderveen nadat hij een fiets in een  fietsenhandel  en hier vervolgens mee op de vlucht sloeg. De dief werd nog achterna gezeten door een medewerker van de fietsenwinkel die gevestigd zit in winkelcentrum de Aarhof, deze kon hem echter niet bijhouden.

Op het moment van de diefstal zag een passant het voorval gebeuren die de dief achtervolgde tot aan de Tiendweg, inmiddels had hij een signalement doorgegeven aan de politie. Kort na de melding kon de fietsendief, een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats worden aangehouden in de Dorpsstraat. Hij zit nog in hechtenis.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!