Klopjacht naar berover 19-jarige vrouw Overtoom Amsterdam

dinsdag 20 augustus 2013 09:51
Overtoom-Beroving1.jpg

Overtoom-Beroving1.jpg
Amsterdam –
Op de Overtoom is een 19-jarige vrouw op 5 juli 2013 beroofd van haar iPhone. De dader is een jongen die zij twee weken eerder had leren kennen onder de naam “Antwan” (Antoine). Het slachtoffer van de beroving had de bewuste 5 juli afgesproken met “Antwan”, ter hoogte van het Rijtuigenhof pakt Antwan opeens haar smartphone uit haar zak en slaat op de vlucht. Het slachtoffer denkt dat het een grapje is, maar de jongen is nergens meer te bekennen.

Het slachtoffer laat het er echter niet  bij zitten en gaat dezelfde avond naar “Antwan” zoeken in de omgeving waar hij zou wonen. Op een pleintje vind ze  Antwan, als zij hem confronteert met wat hij gedaan heeft en haar mobiel terug eist rent Antwan weg en stompt het slachtoffer hard in haar buik waardoor zij de achtervolging moest opgeven.

De politie heeft de profielfoto van “Antwan” vrijgegeven die hij gebruikt als profielfoto bij Whatsapp. Indien u de persoon op de foto herkent verzoekt de politie contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto : Politie

Overtoom-Beroving1.jpg

 

0 reacties

Klopjacht naar berover 19-jarige vrouw Overtoom Amsterdam
Schrijver:

 

Overtoom-Beroving1.jpg 

Overtoom-Beroving1.jpg
Amsterdam –
Op de Overtoom is een 19-jarige vrouw op 5 juli 2013 beroofd van haar iPhone. De dader is een jongen die zij twee weken eerder had leren kennen onder de naam “Antwan” (Antoine). Het slachtoffer van de beroving had de bewuste 5 juli afgesproken met “Antwan”, ter hoogte van het Rijtuigenhof pakt Antwan opeens haar smartphone uit haar zak en slaat op de vlucht. Het slachtoffer denkt dat het een grapje is, maar de jongen is nergens meer te bekennen.

Het slachtoffer laat het er echter niet  bij zitten en gaat dezelfde avond naar “Antwan” zoeken in de omgeving waar hij zou wonen. Op een pleintje vind ze  Antwan, als zij hem confronteert met wat hij gedaan heeft en haar mobiel terug eist rent Antwan weg en stompt het slachtoffer hard in haar buik waardoor zij de achtervolging moest opgeven.

De politie heeft de profielfoto van “Antwan” vrijgegeven die hij gebruikt als profielfoto bij Whatsapp. Indien u de persoon op de foto herkent verzoekt de politie contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto : Politie

Overtoom-Beroving1.jpg

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!