Klopjacht naar berover 19-jarige vrouw Overtoom Amsterdam

Date:

Share post:

Overtoom-Beroving1.jpg
Amsterdam –
Op de Overtoom is een 19-jarige vrouw op 5 juli 2013 beroofd van haar iPhone. De dader is een jongen die zij twee weken eerder had leren kennen onder de naam “Antwan” (Antoine). Het slachtoffer van de beroving had de bewuste 5 juli afgesproken met “Antwan”, ter hoogte van het Rijtuigenhof pakt Antwan opeens haar smartphone uit haar zak en slaat op de vlucht. Het slachtoffer denkt dat het een grapje is, maar de jongen is nergens meer te bekennen.

Het slachtoffer laat het er echter niet  bij zitten en gaat dezelfde avond naar “Antwan” zoeken in de omgeving waar hij zou wonen. Op een pleintje vind ze  Antwan, als zij hem confronteert met wat hij gedaan heeft en haar mobiel terug eist rent Antwan weg en stompt het slachtoffer hard in haar buik waardoor zij de achtervolging moest opgeven.

De politie heeft de profielfoto van “Antwan” vrijgegeven die hij gebruikt als profielfoto bij Whatsapp. Indien u de persoon op de foto herkent verzoekt de politie contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto : Politie

Overtoom-Beroving1.jpg

- Advertisement -

Gerelateerd