Twee lichamen aangetroffen na brand in stacaravan Blauwe Sluis Appeltern

dinsdag 20 augustus 2013 10:00


Appeltern –
Bij een brand in een stacaravan op een camping aan de Blauwe sluis zijn dinsdagmorgen twee personen om het leven gekomen. De brandweer rukte rond 05:40 met spoed uit na een melding van een brand. Na diverse bluswerkzaamheden werden er  twee lichamen aangetroffen in de caravan. De Forensische Opsporing en de recherche zijn ter plaatse en hebben een groot onderzoek ingesteld. De identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend, evenals de oorzaak van de brand.

 

0 reacties

Twee lichamen aangetroffen na brand in stacaravan Blauwe Sluis Appeltern
Schrijver:

 

 


Appeltern –
Bij een brand in een stacaravan op een camping aan de Blauwe sluis zijn dinsdagmorgen twee personen om het leven gekomen. De brandweer rukte rond 05:40 met spoed uit na een melding van een brand. Na diverse bluswerkzaamheden werden er  twee lichamen aangetroffen in de caravan. De Forensische Opsporing en de recherche zijn ter plaatse en hebben een groot onderzoek ingesteld. De identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend, evenals de oorzaak van de brand.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!