26-jarige man aangehouden na neersteken 20-jarige zus Sirius Hoogezand

Date:

Deel bericht:


Hoogezand –
De politie heeft woensdagavond een 26-jarige man uit Groningen aangehouden op de Van der Duyn van Maasdamweg  voor poging tot doodslag. De 26-jarige man wordt ervan verdacht dat hij zijn 20-jarige zus aan de Sirius in Hoogezand meerdere malen heeft gestoken met een scherp voorwerp.

- Advertisement -

Na het steekincident werd de politie direct ingeschakeld die met veel mankracht ter plaatse kwam. Een tweetal agenten die met spoed onderweg waren naar de melding van de steekpartij zagen in de buurt van de woning een auto zonder verlichting rijden, de bestuurder voldeed tevens aan het signalement van de verdachte.

De politieagenten die de verdachte man zagen hebben hem gecontroleerd en vervolgens gearresteerd. Bij de controle bleek de man een valse naam te hebben opgegeven, hij was echter niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zijn 20-jarige zus is met steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd.  Naar omstandigheden gaat het goed met het slachtoffer, de politie heeft een onderzoek verricht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij eerder beschoten woning Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...

Man gewond uit auto gehaald na schietpartij Dordtselaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is bij een schietpartij op de Pretorialaan in Rotterdam gewond geraakt. Het slachtoffer probeerde...

Rotterdammer aangehouden voor ronselen Uithalers in Nieuwdorp

Vlissingen/Rotterdam - De Zeehavenpolitie heeft in samenwerking met de politie Rotterdam een man uit die plaats aangehouden voor...