26-jarige man aangehouden na neersteken 20-jarige zus Sirius Hoogezand

Date:

Deel bericht:


Hoogezand –
De politie heeft woensdagavond een 26-jarige man uit Groningen aangehouden op de Van der Duyn van Maasdamweg  voor poging tot doodslag. De 26-jarige man wordt ervan verdacht dat hij zijn 20-jarige zus aan de Sirius in Hoogezand meerdere malen heeft gestoken met een scherp voorwerp.

- Advertisement -

Na het steekincident werd de politie direct ingeschakeld die met veel mankracht ter plaatse kwam. Een tweetal agenten die met spoed onderweg waren naar de melding van de steekpartij zagen in de buurt van de woning een auto zonder verlichting rijden, de bestuurder voldeed tevens aan het signalement van de verdachte.

De politieagenten die de verdachte man zagen hebben hem gecontroleerd en vervolgens gearresteerd. Bij de controle bleek de man een valse naam te hebben opgegeven, hij was echter niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zijn 20-jarige zus is met steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd.  Naar omstandigheden gaat het goed met het slachtoffer, de politie heeft een onderzoek verricht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...