dinsdag, januari 19, 2021

26-jarige man aangehouden na neersteken 20-jarige zus Sirius Hoogezand


Hoogezand –
De politie heeft woensdagavond een 26-jarige man uit Groningen aangehouden op de Van der Duyn van Maasdamweg  voor poging tot doodslag. De 26-jarige man wordt ervan verdacht dat hij zijn 20-jarige zus aan de Sirius in Hoogezand meerdere malen heeft gestoken met een scherp voorwerp.

Na het steekincident werd de politie direct ingeschakeld die met veel mankracht ter plaatse kwam. Een tweetal agenten die met spoed onderweg waren naar de melding van de steekpartij zagen in de buurt van de woning een auto zonder verlichting rijden, de bestuurder voldeed tevens aan het signalement van de verdachte.

De politieagenten die de verdachte man zagen hebben hem gecontroleerd en vervolgens gearresteerd. Bij de controle bleek de man een valse naam te hebben opgegeven, hij was echter niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zijn 20-jarige zus is met steekwonden naar het ziekenhuis vervoerd.  Naar omstandigheden gaat het goed met het slachtoffer, de politie heeft een onderzoek verricht.

Related Articles

Licht gaat spontaan uit in zonnestudio bij bezoekje van agenten in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij een zonnebank studio in het...

Winkelier knokt terug tegen overvaller, politie zoekt getuigen Hillevliet Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een belwinkel...

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg