Brand in keuken veroorzaakt veel schade Onder de Boompjes Gouda

vrijdag 23 augustus 2013 17:37
23-08-13-Gouda-Woningbrandje.jpg


Gouda- 
Even voor half twee vanmiddag werd de tankautospuit van brandweer Gouda opgeroepen voor een woningbrand in de Onder de Boompjes in Gouda. Ook werd de autoladder ter plaatse gestuurd, deze was toevallig onderweg naar de kazerne.

Het betrof een brand in de keuken. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de woning geventileerd. Na een klein half uur konden de hulpdiensten terugkeren naar de kazerne. Door de brand liep de woning veel schade op.

Foto’s : Marco van Bemmel

23-08-13-Gouda-Woningbrandje.jpg

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in keuken veroorzaakt veel schade Onder de Boompjes Gouda
Schrijver:

 

23-08-13-Gouda-Woningbrandje.jpg 


Gouda- 
Even voor half twee vanmiddag werd de tankautospuit van brandweer Gouda opgeroepen voor een woningbrand in de Onder de Boompjes in Gouda. Ook werd de autoladder ter plaatse gestuurd, deze was toevallig onderweg naar de kazerne.

Het betrof een brand in de keuken. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de woning geventileerd. Na een klein half uur konden de hulpdiensten terugkeren naar de kazerne. Door de brand liep de woning veel schade op.

Foto’s : Marco van Bemmel

23-08-13-Gouda-Woningbrandje.jpg

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!