26-jarige man aangehouden voor neersteken ex-vriendin en twee kinderen Orchideestraat Groningen

zondag 25 augustus 2013 10:30
stock-foto-joey-politie-07.jpg


Groningen –
De politie heeft zaterdagavond een 26-jarige Groningse man gearresteerd op verdenking van het neersteken van zijn 47-jarige ex-vriendin en haar twee kinderen aan de Orchideestraat. De vrouw werd door de politie zwaargewond aangetroffen in haar woning en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De twee kinderen waren er minder ernstig aan toe naar moesten ook naar het ziekenhuis voor behandeling. De man werd na een zoektocht aangehouden in een trein. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. In de woning is een forensisch sporenonderzoek ingesteld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

26-jarige man aangehouden voor neersteken ex-vriendin en twee kinderen Orchideestraat Groningen
Schrijver:

 

stock-foto-joey-politie-07.jpg 


Groningen –
De politie heeft zaterdagavond een 26-jarige Groningse man gearresteerd op verdenking van het neersteken van zijn 47-jarige ex-vriendin en haar twee kinderen aan de Orchideestraat. De vrouw werd door de politie zwaargewond aangetroffen in haar woning en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De twee kinderen waren er minder ernstig aan toe naar moesten ook naar het ziekenhuis voor behandeling. De man werd na een zoektocht aangehouden in een trein. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. In de woning is een forensisch sporenonderzoek ingesteld.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!