26-jarige man aangehouden voor neersteken ex-vriendin en twee kinderen Orchideestraat Groningen

Date:

Deel bericht:


Groningen –
De politie heeft zaterdagavond een 26-jarige Groningse man gearresteerd op verdenking van het neersteken van zijn 47-jarige ex-vriendin en haar twee kinderen aan de Orchideestraat. De vrouw werd door de politie zwaargewond aangetroffen in haar woning en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

De twee kinderen waren er minder ernstig aan toe naar moesten ook naar het ziekenhuis voor behandeling. De man werd na een zoektocht aangehouden in een trein. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. In de woning is een forensisch sporenonderzoek ingesteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd