Twee doden bij bizar scooterongeval N207 Waddinxveen

zondag 25 augustus 2013 04:56
25-08-13-WDN-dodelijkongeval1.jpg


Waddinxveen –
Bij een bizar scooterongeluk op de N207 Henegouwerseweg tussen Boskoop en Waddinxveen zijn twee doden gevallen na een frontale aanrijding tussen twee scooterrijders. Zij kwamen ten val, waarop een ooggetuige vertelde dat de twee op de rijbaan terecht kwamen en vervolgens werden overreden door een vrachtwagen.

Ook viel er één lichtgewonde bij het ongeval. Een woordvoerder van de politie kon het verhaal van de vrachtwagen nog niet bevestigen omdat er bij aankomst van de hulpdiensten geen vrachtwagen is aangetroffen. Voor twee opzittenden van de snorfiets kwam alle hulp te laat zij overleden ter plekke.

De verkeers ongevallen analyse van het korps Den Haag heeft in de nacht een groot sporenonderzoek uitgevoerd. Het is nog niet bekend hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt. Uit de verklaring van de vrachtwagenchauffeur bleek dat hij niet in de gaten had dat hij betrokken was bij het

 Foto’s : Marco van Bemmel

25-08-13-WDN-dodelijkongeval1.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval2.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval3.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval4.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval5.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval6.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval7.jpg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee doden bij bizar scooterongeval N207 Waddinxveen
Schrijver:

 

25-08-13-WDN-dodelijkongeval1.jpg 


Waddinxveen –
Bij een bizar scooterongeluk op de N207 Henegouwerseweg tussen Boskoop en Waddinxveen zijn twee doden gevallen na een frontale aanrijding tussen twee scooterrijders. Zij kwamen ten val, waarop een ooggetuige vertelde dat de twee op de rijbaan terecht kwamen en vervolgens werden overreden door een vrachtwagen.

Ook viel er één lichtgewonde bij het ongeval. Een woordvoerder van de politie kon het verhaal van de vrachtwagen nog niet bevestigen omdat er bij aankomst van de hulpdiensten geen vrachtwagen is aangetroffen. Voor twee opzittenden van de snorfiets kwam alle hulp te laat zij overleden ter plekke.

De verkeers ongevallen analyse van het korps Den Haag heeft in de nacht een groot sporenonderzoek uitgevoerd. Het is nog niet bekend hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend gemaakt. Uit de verklaring van de vrachtwagenchauffeur bleek dat hij niet in de gaten had dat hij betrokken was bij het

 Foto’s : Marco van Bemmel

25-08-13-WDN-dodelijkongeval1.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval2.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval3.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval4.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval5.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval6.jpg

25-08-13-WDN-dodelijkongeval7.jpg

 

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Man gewond in woning Spuistroomstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 8 juli rond 21.40 uur is een man in zijn woning gewond geraakt nadat hij is gevallen aan de Spuistroomstraat in Hoogvliet Rotterdam. Het slachtoffer lag achter een deur waardoor de brandweer een raam op het balkon heeft moet...

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Koe neemt de benen Doenkade – N209 Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmorgen 8 juli had een koe vanuit een weiland aan de Doenkade (N209) de benen genomen. Omstanders en de marechaussee probeerde de koe weer richting weiland te krijgen en dat het dier niet de drukke weg op zou lopen. Even latere wist de koe zijn weg...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!