Fietsend kind verliest bewustzijn na aanrijding met auto Vierambachtsstraat Rotterdam

dinsdag 27 augustus 2013 16:03


Rotterdam –
Dinsdagmiddag heeft er op de Vierambachtsstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en twee fietsende kinderen. Volgens de eerste berichtgevingen van de politie zouden de kinderen 4 en 16 jaar oud zijn. Door het ongeval verloor een van de kinderen het bewustzijn.

Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter naar de locatie van het ongeval gekomen om de kinderen medische hulp te bieden. Het duo werd op de kruising Vierambachtsstraat met de Heemraadssingel geschept door een personenauto, de bestuurder van de betrokken auto is aangehouden door de politie.

Beide kinderen zijn na behandeling door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis, het kind wat zijn bewustzijn verloor was inmiddels aanspreekbaar.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsend kind verliest bewustzijn na aanrijding met auto Vierambachtsstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Dinsdagmiddag heeft er op de Vierambachtsstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en twee fietsende kinderen. Volgens de eerste berichtgevingen van de politie zouden de kinderen 4 en 16 jaar oud zijn. Door het ongeval verloor een van de kinderen het bewustzijn.

Een Mobiel Medisch Team is per traumahelikopter naar de locatie van het ongeval gekomen om de kinderen medische hulp te bieden. Het duo werd op de kruising Vierambachtsstraat met de Heemraadssingel geschept door een personenauto, de bestuurder van de betrokken auto is aangehouden door de politie.

Beide kinderen zijn na behandeling door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis, het kind wat zijn bewustzijn verloor was inmiddels aanspreekbaar.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!