Flinke aanrijding tussen meerdere voertuigen op de A12 Waddinxveen

Date:

Deel bericht:


Waddinxveen- 
Bij een ongeval op de A12 bij Waddinxveen (Gouwe Aquaduct) zijn rond 16:30 deze middag minstens 5 voertuigen betrokken geraakt. De hulpdiensten, waaronder drie ambulances en de traumaelikopter werden opgeroepen voor het ongeval. Het ongeluk gebeurde in de richting van Rotterdam.

- Advertisement -

Ter plaatse bleken 5 voertuigen met elkaar in botsing te zijn gekomen waarvan 4 auto’s flinke schade hadden. Van twee voertuigen die een stukje verderop stonden had de achterste van die 2 lichte schade aan de achterzijde. Of de Peugeot die daarvoor staat ook nog licht geraakt is, is bij ons niet bekend. Een bestelbus kwam door het ongeval gedeeltelijk bovenop een cabrio van de oude rijkspolitie te staan. Deze politieauto is niet meer in dienst. Mede doordat de bestelbus op de cabrio van de politie kwam, werd in eerste instantie gedacht aan beknelling maar uiteindelijk bleek er niemand bekneld te zitten.

Er zijn minstens twee slachtoffers per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.  De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Drie van de vijf rijstroken werden afgesloten voor het verkeer wat voor een file van bijna twintig kilometer zorgde. Rond 18:15 werd de A12 weer volledig vrijgegeven.

Tweede ongeval twee kilometer verderop.

Ongeveer een kwartier nadat dit ongeval bij HMP 27,4 was gebeurd werd er twee kilometer voor dit ongeval, tussen Reeuwijk en Gouda nog een ongeval gemeld. Politie en ambulance spoedden zich naar het tweede ongeval. Enkele politievoertuigen werden vanaf het eerste ongeluk weggestuurd naar het tweede ongeluk. Helaas hebben wij hier geen foto’s van en ook niet meer info. Wel was dat ongeval vrij snel opgeruimd.

Foto’s: Marco van Bemmel

30-8-A20-ongeval-marco-01.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-02.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-03.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-04.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-05.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-06.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-07.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-08.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-09.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-10.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-11.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-12.jpg

30-8-A20-ongeval-marco-13.jpg

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...

Politie onderzoekt inbraakpoging bij juwelier in Waddinxveen

Waddinxveen - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraakpoging bij een juwelier aan het Koningin...

Politie valt pand binnen tijdens illegaal pokertournooi in Waddinxveen

Waddinxveen - De politie, gemeente en kansspelautoriteit zijn zaterdagavond een verenigingsgebouw in Waddinxveen binnen gevallen. Dat deze ze...