22-jarige vrouw ontkomt aan verkrachters na ontvoering Tienrayseweg Tienray

Date:

Deel bericht:


Tienray – 
Twee mannen hebben zaterdagochtend kort voor vijf uur geprobeerd een 22-jarige vrouw op de Tienrayseweg proberen te verkrachten. De vrouw fietste rond kwart voor vijf over de Tienrayseweg ter hoogte van het aardbeienveld waarna zij door een nog onbekende man van haar fiets werd geduwd. Ondanks het verzet van de vrouw weet de man haar te overmeesteren en trekt haar een auto in.

- Advertisement -

In de kleine hoekige zilvergrijze auto zit een tweede man die de auto bestuurd. Een van de mannen praat gebrekkig  Nederlands en Duits door elkaar, dit met een Oost-Europees accent. Het slachtoffer heeft al snel door dat de mannen haar willen verkrachten. Als de auto de spoorwegovergang in de Spoorstraat nadert springt de vrouw uit de auto en gilt deze om hulp. Bewoners vangen de geschrokken vrouw op en alarmeren de politie.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de poging tot verkrachting en de daders. Heeft u rond het genoemde tijdstip een kleine zilvergrijze, hoekige auto gezien in de omgeving van de Tienrayseweg of heeft u een soortgelijke auto na 05.00 uur ergens gezien waarbij u iets is opgevallen? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen de daders te vinden? Bel dan met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 (gratis).

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...