Bestuurder vrijgelaten na doodrijden 41-jarige vrouw tijdens RallyPro Amsterdam

Date:

Deel bericht:


Amsterdam –
De politie heeft de bestuurder van de raceauto die bij een rally zondagmiddag een vrouw doodreed vrijgelaten. Na het ongeval had de politie de bestuurder van de auto en zijn coach aangehouden. De aanhoudingen zijn standaard bij dodelijke ongelukken volgens de politie. Bij het ongeval raakte een 11-jarig jongetje ook zwaargewond, zijn toestand is nog steeds kritiek.

- Advertisement -

Zondagmiddag raakte de 23-jarige bestuurder op het parcours van de rally de macht over het stuur kwijt en raakte uit de bocht, hierbij reed de auto het publiek in en raakte hierbij diverse toeschouwers. Het omgekomen slachtoffer, een 41-jarige vrouw uit Zaandam was met haar echtgenoot aanwezig bij het evenement. Bij het drama liep de echtgenoot van de overleden vrouw beenletsel op.

Over de oorzaak van het ongeluk kon de politie nog niets zeggen omdat het onderzoek nog in volle gang is. Volgens getuigen zou de auto na een bocht de macht over het stuur zijn verloren. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de inzittenden van het voertuig met zorg zijn aangehouden. 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Vrachtwagen en auto botsen op Vondelingenplaat in Rotterdam, chauffeur bekneld

Rotterdam - Om 16:00 uur vanmiddag heeft zich een botsing voorgedaan tussen een vrachtwagen en een auto voor...

Moeder overleden na ongeluk, kind in woning overleden na vermoedelijk steekpartij in Boekel

Boekel/Wilbertoord - Bij een mogelijk steekincident in een woning aan de Dotterbloem in Boekel is woensdagmiddag een kind...

Explosie bij eerder beschoten woning Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...