Scooter onderuit op de Pascalweg in Lombardijen

maandag 2 september 2013 07:57
foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-133.jpg

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-133.jpg
Rotterdam –
Op de Pascalweg is zondagavond een scooterrijder onderuit gegaan nadat deze dacht uit te moeten wijken voor een afslaande bestelbus. De bestelbus kon echter op tijd stoppen maar in een reflex gooide de bestuurder van de scooter toch zijn stuur om en kwam ten val.

Het ambulancepersoneel heeft de scooterbestuurder nog nagekeken, maar het bleek allemaal mee te vallen. De bestuurder had de scooter nog maar een paar dagen, op de kilometerteller stond slechts 96,8 gereden kilometers.

Foto´s : Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-131.jpg

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-132.jpg

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-133.jpg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooter onderuit op de Pascalweg in Lombardijen
Schrijver:

 

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-133.jpg 

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-133.jpg
Rotterdam –
Op de Pascalweg is zondagavond een scooterrijder onderuit gegaan nadat deze dacht uit te moeten wijken voor een afslaande bestelbus. De bestelbus kon echter op tijd stoppen maar in een reflex gooide de bestuurder van de scooter toch zijn stuur om en kwam ten val.

Het ambulancepersoneel heeft de scooterbestuurder nog nagekeken, maar het bleek allemaal mee te vallen. De bestuurder had de scooter nog maar een paar dagen, op de kilometerteller stond slechts 96,8 gereden kilometers.

Foto´s : Jerry Lussenburg | www.ijsselmondenieuws.nl

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-131.jpg

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-132.jpg

foto-jerry-lussenburg-aanrijding-lombardijen-31-08-133.jpg

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!