Man (89) komt om het leven door brommerongeluk N216 Groot Ammers

woensdag 4 september 2013 18:18
04-01-13-stock-joey-ambulance-5.jpg

04-01-13-stock-joey-ambulance-5.jpg


Groot Ammers –
Een 89-jarige man is woensdag overleden na een ongeval met zijn brommer. De man reed op de N216 en werd over het hoofd gezien door een automobilist die geen voorrang verleende. De man kwam ten val en raakte zwaargewond. Na stabilisatie van de hulpdiensten werd de man met spoed naar een ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Hij overleed daar later aan zijn verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De automobilist is verhoord door de politie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (89) komt om het leven door brommerongeluk N216 Groot Ammers
Schrijver:

 

04-01-13-stock-joey-ambulance-5.jpg 

04-01-13-stock-joey-ambulance-5.jpg


Groot Ammers –
Een 89-jarige man is woensdag overleden na een ongeval met zijn brommer. De man reed op de N216 en werd over het hoofd gezien door een automobilist die geen voorrang verleende. De man kwam ten val en raakte zwaargewond. Na stabilisatie van de hulpdiensten werd de man met spoed naar een ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Hij overleed daar later aan zijn verwondingen.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval. De automobilist is verhoord door de politie.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!