Patiënt aangehouden na mishandeling ambulancepersoneel Paul Desmondsingel Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -


Rotterdam –
Politieagenten hebben woensdagmiddag een 35-jarige man aangehouden op de Paul Desmondsingel nadat hij een ambulancebroeder had mishandeld.  De 35-jarige Rotterdammer stond met zijn auto op de Paul Desmondsingel met gezondheidsproblemen. Zijn 33-jarige zus die met haar broer was belde de ambulancedienst die vervolgens ter plaatse gingen.

Op het moment dat de ambulance ter plaatse kwam werden zij direct uitgescholden door zowel de patiënt en zijn zus omdat de ambulance volgens hun te laat ter plaatse kwam. Toen het “slachtoffer” in de ambulance verzorgd werd ging hij compleet door het lint, de man haalde uit, spuugde de ambulancemedewerkers en shopte om zich heen.

De politie die inmiddels ingeschakeld was hebben de 35-jarige man aangehouden voor de geweldpleging. Onder begeleiding van de politie is de man nog wel overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn klachten. Na behandeling in het ziekenhuis is de man overgebracht naar het politiebureau en is daar ingesloten als verdachte van mishandeling en belediging.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd