vrijdag, januari 22, 2021

Patiënt aangehouden na mishandeling ambulancepersoneel Paul Desmondsingel Rotterdam


Rotterdam –
Politieagenten hebben woensdagmiddag een 35-jarige man aangehouden op de Paul Desmondsingel nadat hij een ambulancebroeder had mishandeld.  De 35-jarige Rotterdammer stond met zijn auto op de Paul Desmondsingel met gezondheidsproblemen. Zijn 33-jarige zus die met haar broer was belde de ambulancedienst die vervolgens ter plaatse gingen.

Op het moment dat de ambulance ter plaatse kwam werden zij direct uitgescholden door zowel de patiënt en zijn zus omdat de ambulance volgens hun te laat ter plaatse kwam. Toen het “slachtoffer” in de ambulance verzorgd werd ging hij compleet door het lint, de man haalde uit, spuugde de ambulancemedewerkers en shopte om zich heen.

De politie die inmiddels ingeschakeld was hebben de 35-jarige man aangehouden voor de geweldpleging. Onder begeleiding van de politie is de man nog wel overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn klachten. Na behandeling in het ziekenhuis is de man overgebracht naar het politiebureau en is daar ingesloten als verdachte van mishandeling en belediging.

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg