Patiënt aangehouden na mishandeling ambulancepersoneel Paul Desmondsingel Rotterdam

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Politieagenten hebben woensdagmiddag een 35-jarige man aangehouden op de Paul Desmondsingel nadat hij een ambulancebroeder had mishandeld.  De 35-jarige Rotterdammer stond met zijn auto op de Paul Desmondsingel met gezondheidsproblemen. Zijn 33-jarige zus die met haar broer was belde de ambulancedienst die vervolgens ter plaatse gingen.

- Advertisement -

Op het moment dat de ambulance ter plaatse kwam werden zij direct uitgescholden door zowel de patiënt en zijn zus omdat de ambulance volgens hun te laat ter plaatse kwam. Toen het “slachtoffer” in de ambulance verzorgd werd ging hij compleet door het lint, de man haalde uit, spuugde de ambulancemedewerkers en shopte om zich heen.

De politie die inmiddels ingeschakeld was hebben de 35-jarige man aangehouden voor de geweldpleging. Onder begeleiding van de politie is de man nog wel overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn klachten. Na behandeling in het ziekenhuis is de man overgebracht naar het politiebureau en is daar ingesloten als verdachte van mishandeling en belediging.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...