Ouders stervend kind uitgescholden tijdens spoedbegeleiding motoragent

Date:

Deel bericht:


Rotterdam –
Op internet is een verhaal opgedoken van een motoragent in Rotterdam waarin de botheid van sommige automobilisten te lezen is. De motoragent beschrijft in zijn verhaal hoe hij de ouders van een stervend kind door de file leidde zodat zij bij een ernstig ongeval afscheid van hun kind konden nemen die hierbij betrokken raakte. De woorden die de ouders en de agent naar hun hoofd geslingerd kregen van automobilisten gingen alle perken te buiten volgens de agent. De motoragent kreeg de opdracht om de familie met spoed op te halen die zich op dat moment 15 kilometer voor het ongeval bevonden. Op het moment dat de motoragent de familieleden over de snelweg leid krijgen zij een storm van scheldwoorden over zich heen geworpen.

- Advertisement -

Een automobilist die aan het keren was stapte uit zijn auto en gaf de motoragent en de familieleden de volle laag, volgens hem deed de politie niks aan de lange file. “Ik had helemaal geen zin en tijd om de discussie aan te gaan en sommeerde hem onmiddellijk zijn voertuig weg te halen zodat wij erlangs konden”, aldus de motoragent. In de eerste instantie weigerde de automobilist weg te gaan en wou weten waarom het voertuig de motoragent wel mocht volgen en of het toevallig familie was van de motoragent die hij dan op die manier voorbij de file kon krijgen. De uitspraken van de automobilist war op dat moment zeer ongewenst en ver beneden peil.

Op de plaats van het ongeluk volgt volgens de motoragent een hartverscheurend tafereel, “wat er op dat moment gebeurde vergeet ik mijn hele leven niet meer”. De ouders van het kind namen afscheid van hun kind die op dat moment nog goed aanspreekbaar was, maar na de bevrijding zou het kind komen te overlijden. Na aankomst in het ziekenhuis overleed het slachtoffertje aan zijn verwondingen. Brigadier Piet Kats hoopt dat mensen door zijn verhaal na gaan denken en voortaan een tweede keer nadenken voordat ze oordelen over de handelingen van hulpverleners. “Ik denk dat die zeurende mensen, als ze dit geweten hadden spijt hadden van hun commentaar.

Via Twitter laat Piet Kats weten sprakeloos te zijn, dat het verhaal zoveel gelezen zou worden had de brigadier nooit verwacht.

Om het hele verhaal van Piet Kats te lezen klik hier

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Schade na explosies in Rotterdam en Capelle aan den IJssel

Rotterdam, Capelle aan den IJssel - In de nacht van Zondag 4 februari op Maandag 5 februari hebben...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...

Man gewond uit auto gehaald na schietpartij Dordtselaan Rotterdam

Rotterdam - Een man is bij een schietpartij op de Pretorialaan in Rotterdam gewond geraakt. Het slachtoffer probeerde...

Rotterdammer aangehouden voor ronselen Uithalers in Nieuwdorp

Vlissingen/Rotterdam - De Zeehavenpolitie heeft in samenwerking met de politie Rotterdam een man uit die plaats aangehouden voor...