Vrouw (24) aangehouden na meedragen overleden baby in tas Rotterdam

woensdag 18 september 2013 17:31
04-01-13-stock-joey-politie-2.jpg


Rotterdam –
Een 24-jarige vrouw is door de politie op 15 juli 2013 aangehouden in Rotterdam nadat zij in haar tas een overleden baby met zich meedroeg, dit werd woensdag door het Openbaar Ministerie bekend gemaakt. Vanwege het onderzoek konden er geen eerdere uitspraken worden gedaan over de aanhoudingen. De vrouw werd door de politie aangehouden op het moment dat zij het pasgeboren kind in een tas met zich meedroeg.

Naar de exacte doodsoorzaak van de pasgeboren baby is een onderzoek ingesteld, de politie sluit niet uit dat de 24-jarige vrouw haar baby om het leven heeft gebracht. Sinds 15 juli zit de vrouw al vast, zij zal zich op 22 oktober voor de rechter moeten verantwoorden. Waar de vrouw is aangehouden is niet bekend gemaakt door het Openbaar Ministerie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw (24) aangehouden na meedragen overleden baby in tas Rotterdam
Schrijver:

 

04-01-13-stock-joey-politie-2.jpg 


Rotterdam –
Een 24-jarige vrouw is door de politie op 15 juli 2013 aangehouden in Rotterdam nadat zij in haar tas een overleden baby met zich meedroeg, dit werd woensdag door het Openbaar Ministerie bekend gemaakt. Vanwege het onderzoek konden er geen eerdere uitspraken worden gedaan over de aanhoudingen. De vrouw werd door de politie aangehouden op het moment dat zij het pasgeboren kind in een tas met zich meedroeg.

Naar de exacte doodsoorzaak van de pasgeboren baby is een onderzoek ingesteld, de politie sluit niet uit dat de 24-jarige vrouw haar baby om het leven heeft gebracht. Sinds 15 juli zit de vrouw al vast, zij zal zich op 22 oktober voor de rechter moeten verantwoorden. Waar de vrouw is aangehouden is niet bekend gemaakt door het Openbaar Ministerie.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!