Zeer grote brand legt bedrijfspand met sinterklaas

woensdag 18 september 2013 08:47
04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg

04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg
Monster – 
Een zeer grote brand op de Vlotlaan heeft een bedrijfspand van een evenementenbedrijf en kledingverhuurbedrijf in de as gelegd. Even rond vier uur vanmorgen ontdekte een voorbijganger de brand en belde de brandweer. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van een zeer forse rookontwikkeling. De deuren moesten opengebroken worden om de brand te kunnen bestrijden. Echter toen de deuren open gingen was er geen mogelijkheid meer om een binnenaanval te kunnen doen.

Vanwege de veiligheid van het brandweerpersoneel werd er gewacht tot de vlammen uit het dak zouden komen. Rond vijf uur was de brand door een brandwerende scheiding gebroken waardoor het hele pand in de brand stond. Er was toen ook geen redden meer aan. Rond half zeven sloegen de vlammen uit het pand en laat de brandweer het pand gecontroleerd uitbranden. Omliggende panden worden nat gehouden om brandoverslag te voorkomen.

Door de brand is de N211 afgesloten voor het verkeer. De brandweer verwacht nog tot zeker ver in de middag bezig te zijn met de brand. Omwonenden van omliggende dorpen klagen over de stank en de rook die van de brand afkomstig is. Metingen hebben tot nu toe uitgewezen dat er naast de gebruikelijke stoffen geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen. In het pand lagen onder andere sinterklaaskostuums deze zijn verloren gegaan bij de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Heeft u foto’s van deze brand? Stuur ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand legt bedrijfspand met sinterklaas
Schrijver:

 

04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg 

04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg
Monster – 
Een zeer grote brand op de Vlotlaan heeft een bedrijfspand van een evenementenbedrijf en kledingverhuurbedrijf in de as gelegd. Even rond vier uur vanmorgen ontdekte een voorbijganger de brand en belde de brandweer. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van een zeer forse rookontwikkeling. De deuren moesten opengebroken worden om de brand te kunnen bestrijden. Echter toen de deuren open gingen was er geen mogelijkheid meer om een binnenaanval te kunnen doen.

Vanwege de veiligheid van het brandweerpersoneel werd er gewacht tot de vlammen uit het dak zouden komen. Rond vijf uur was de brand door een brandwerende scheiding gebroken waardoor het hele pand in de brand stond. Er was toen ook geen redden meer aan. Rond half zeven sloegen de vlammen uit het pand en laat de brandweer het pand gecontroleerd uitbranden. Omliggende panden worden nat gehouden om brandoverslag te voorkomen.

Door de brand is de N211 afgesloten voor het verkeer. De brandweer verwacht nog tot zeker ver in de middag bezig te zijn met de brand. Omwonenden van omliggende dorpen klagen over de stank en de rook die van de brand afkomstig is. Metingen hebben tot nu toe uitgewezen dat er naast de gebruikelijke stoffen geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen. In het pand lagen onder andere sinterklaaskostuums deze zijn verloren gegaan bij de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Heeft u foto’s van deze brand? Stuur ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!