Zeer grote brand legt bedrijfspand met sinterklaas

Date:

Deel bericht:

04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg
Monster – 
Een zeer grote brand op de Vlotlaan heeft een bedrijfspand van een evenementenbedrijf en kledingverhuurbedrijf in de as gelegd. Even rond vier uur vanmorgen ontdekte een voorbijganger de brand en belde de brandweer. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van een zeer forse rookontwikkeling. De deuren moesten opengebroken worden om de brand te kunnen bestrijden. Echter toen de deuren open gingen was er geen mogelijkheid meer om een binnenaanval te kunnen doen.

- Advertisement -

Vanwege de veiligheid van het brandweerpersoneel werd er gewacht tot de vlammen uit het dak zouden komen. Rond vijf uur was de brand door een brandwerende scheiding gebroken waardoor het hele pand in de brand stond. Er was toen ook geen redden meer aan. Rond half zeven sloegen de vlammen uit het pand en laat de brandweer het pand gecontroleerd uitbranden. Omliggende panden worden nat gehouden om brandoverslag te voorkomen.

Door de brand is de N211 afgesloten voor het verkeer. De brandweer verwacht nog tot zeker ver in de middag bezig te zijn met de brand. Omwonenden van omliggende dorpen klagen over de stank en de rook die van de brand afkomstig is. Metingen hebben tot nu toe uitgewezen dat er naast de gebruikelijke stoffen geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen. In het pand lagen onder andere sinterklaaskostuums deze zijn verloren gegaan bij de brand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Heeft u foto’s van deze brand? Stuur ze naar redactie@nieuwsopbeeld.nl

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Zeer grote brand bij agrarisch bedrijf in Monster

Monster - Vrijdagavond 14 januari is een zeer grote brand ontstaan in een kassencomplex aan de Rusthovenlaan in...

Twee gewonden na steekpartij Claes de Wyckerlaan Monster

Monster - Bij een steekpartij op de Claes de Wyckerlaan zijn zondagmorgen twee personen gewond geraakt. Bij een...

Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Monster

Monster - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling begin deze maand in de Van Tijn. Een...

Vrouw en kinderen gewond na zwaar ongeval in Monster

Monster - Donderdagnacht zijn rond 23:30 uur meerdere mensen gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Alkemadelaan...