donderdag, januari 21, 2021

Hennepvelden ontdekt door agent die luchtfoto Google bekijkt Oostvoorne


Oostvoorne –
Donderdagochtend heeft de politie vijf hennepvelden ontdekt achter het Groene strand. Een agent die op Google Earth luchtfoto’s van het gebied bekeek zag onregelmatigheden in het gebied. De beheerder van het gebied werd ingelicht en zo werd de ontdekking ook besproken. Nadat er eerder hennepvelden in natuurgebieden in de omgeving van het Groene strand zijn gevonden is de politie regelmatig aanwezig met een politiehelikopter om luchtbeelden te maken.

In het natuurgebied werd een groot veld en vier kleinere velden met hennep aangetroffen. Door middel van zelfgemaakte wandelpaden die met elkaar verbonden waren konden de velden betreden worden. In de velden stonden in totaal ruim 2000 hennepplanten, deze zijn donderdagmiddag allemaal gemaaid en vernietigd. De politie heeft nog niemand aangehouden die de hennepvelden zou hebben opgezet, informatie die van belang kan zijn tijdens het onderzoek kan doorgegeven worden via de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s : Politie

18-09-13-Oostvoorne-Hennepvelden-Politie1.jpg

18-09-13-Oostvoorne-Hennepvelden-Politie2.jpg

18-09-13-Oostvoorne-Hennepvelden-Politie3.jpg

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg