Scooterrijder komt met hoofd onder auto Prins Bernhardstraat Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – Vrijdagmiddag heeft er aan de Prins Bernhardstraat een aanrijding IMG_1367-BorderMaker.jpg20-9-13-aanrijding-scooter-krimpenplaatsgevonden tussen een scooterrijder en auto. De scooterrijder is door de val met zijn hoofd onder de auto terecht gekomen. Door de helm die de jongen op had viel het letsel mee. 

- Advertisement -

De opgeroepen Rapid Responder van de ambulancedienst heeft de jongen onderzocht. De jongen had alleen wat schaafwonden en een bloeduitstorting onder een nagel. Samen met de politie hebben de bestuurders van beide partijen een schadeformulier ingevuld.

Foto’s: Jeroen van Zomeren

IMG_1363-BorderMaker.jpg20-9-13-aanrijding-scooter-krimpen

IMG_1365-BorderMaker.jpg20-9-13-aanrijding-scooter-krimpen

IMG_1367-BorderMaker.jpg20-9-13-aanrijding-scooter-krimpen

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd