Buurman gewond na fikse brand in woning La Fontainestraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

21-09-13-LaFontainestraat-Rotterdam-Woningbrand1.jpg
Rotterdam –
In een woning aan de La Fontainestraat in Lombardijen heeft zaterdagmiddag een fikse brand gewoed in een slaapkamer. De bewoners van het pand konden op tijd uit het pand vluchten.Agenten hebben een hek van de achtertuin er uit gelopen om zeker te zijn dat er geen mensen meer aanwezig waren in het brandende pand.

- Advertisement -

De brandweer, die snel aanwezig was, had het vuur snel onder controle en vervolgens brand meester. Één buurman is door het ambulancepersoneel nagekeken omdat hij wat rook had binnen gekregen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, dit zal moeten blijken uit onderzoek. Stichting Salvage zal de schade opnemen en een ander onderkomen zoeken voor de bewoners.

Foto’s : Robin Veerman, VRR112.nl 

21-09-13-LaFontainestraat-Rotterdam-Woningbrand1.jpg

21-09-13-LaFontainestraat-Rotterdam-Woningbrand2.jpg

21-09-13-LaFontainestraat-Rotterdam-Woningbrand3.jpg

21-09-13-LaFontainestraat-Rotterdam-Woningbrand4.jpg

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd