Dode door explosie in woning Genemuidenstraat Den Haag

Date:

Deel bericht:

22-09-13-den-haag-explosie-radio-delta-01.jpg
Den Haag –  
Door een explosie in een flatwoning aan de Genemuidenstraat is een bewoner om het leven gekomen. Direct na de explosie ontstond er een felle uitslaande brand. Ongeveer 60 woningen moesten door de hulpdiensten worden ontruimd. De brandweer en ambulances kwamen in grote getale ter plaatse. De bewoners van de panden zijn opgevangen in een hotel.

- Advertisement -

Burgemeester Jozias van Aartsen kwam ter plaatse om zich te laten informeren. Omwonenden vertelde dat er een zeer harde klap te horen was. Door deze enorme klap lagen beide puien van de woning eruit. Volgens Regio15 was de klap zo hard dat in het politiebureau Zuiderpark de plafondplaten zouden hebben bewogen. Ruiten in de omgeving zijn gesprongen door de klap.

De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het nablussen van de brand het controleren van het pand. Het is niet bekend of er al bewoners terug zijn in het appartementencomplex. Omstreeks half elf vanavond hebben medewerkers van de Forensische Opsporing en de brandweer het stoffelijk overschot geborgen. Het is niet bekend waardoor de explosie is ontstaan. Men gaat uit van een gasexplosie.

Foto’s : Twitter Tim Senden, Den Haag FM, Radio Delta

22-09-13-den-haag-explosie-01.jpg

22-09-13-den-haag-explosie-tim-senden-01.jpg

22-09-13-den-haag-explosie-radio-delta-01.jpg

22-09-13-den-haag-explosie-den-haag-fm-01.jpg

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd