Hoogbejaarde vrouw overleden door brand in woning Oranjeplein Maasdijk

Date:

Deel bericht:

brandweer-wen-1.jpg


Maasdijk – 
Een hoogbejaarde vrouw is zondagochtend overleden als gevolg van een woningbrand. Omstreek zeven uur hoorden de buren een rookmelder afgaan in de woning en gingen een kijkje nemen. Snel werd de brandweer gebeld want de buurman deed de deur open en liep gelijk tegen een flinke rookwolk aan. De brandweer is de woning binnen gegaan en heeft de vrouw naar buiten gebracht. Daar zijn zij begonnen met de reanimatie waarop zij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis waar zij later is overleden.

- Advertisement -

De brandweer wist de brand die korte tijd uitslaand was snel te blussen. Het appartementencomplex waar de vrouw in woonde is korte tijd ontruimd geweest. De bewoners van de ontruimde woningen mochten na de bluswerkzaamheden weer terug naar hun woning. De woning van de vrouw is gedeeltelijk uitgebrand. De oorzaak is vooralsnog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd