donderdag, januari 21, 2021

Hoogbejaarde vrouw overleden door brand in woning Oranjeplein Maasdijk

brandweer-wen-1.jpg


Maasdijk – 
Een hoogbejaarde vrouw is zondagochtend overleden als gevolg van een woningbrand. Omstreek zeven uur hoorden de buren een rookmelder afgaan in de woning en gingen een kijkje nemen. Snel werd de brandweer gebeld want de buurman deed de deur open en liep gelijk tegen een flinke rookwolk aan. De brandweer is de woning binnen gegaan en heeft de vrouw naar buiten gebracht. Daar zijn zij begonnen met de reanimatie waarop zij met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis waar zij later is overleden.

De brandweer wist de brand die korte tijd uitslaand was snel te blussen. Het appartementencomplex waar de vrouw in woonde is korte tijd ontruimd geweest. De bewoners van de ontruimde woningen mochten na de bluswerkzaamheden weer terug naar hun woning. De woning van de vrouw is gedeeltelijk uitgebrand. De oorzaak is vooralsnog niet bekend.

 

Related Articles

Stroomuitval in jeugdgevangenis De Hartelborgt Spijkenisse

0
Spijkenisse - In jeugdgevangenis de Hartelborgt aan dr Borgtweg in Spijkenisse is woensdagavond de stroom...

Samenvatting Persconferentie woensdag 20 januari : voornemen voor avondklok, en beperking bezoekers thuis

0
Zojuist hebben Premier Rutte en minister De Jonge in een persconferentie nieuwe extra coronamaatregelen bekend...

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,205FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg