Dode vrouw aangetroffen op passagiersstoel in auto Stokhasseltlaan Tilburg

Date:

Deel bericht:


Tilburg –
In de nacht van zondag op maandag is op de Kruising Stokhasseltlaan met de Heikantlaan het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen in een auto. De hulpdiensten gingen ter plaatse nadat er een melding was binnengekomen door een omstander die de auto had opgemerkt. Eenmaal ter plaatse bleek er op de passagiersstoel een vrouw te zitten, zij was inmiddels overleden.

- Advertisement -

Of de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen is niet bekend, dit zal onderzocht worden. De politie denk te weten wie de vrouw is, echter is haar identiteit nog niet officieel vastgesteld. In de buurt van de auto waren geen andere personen aanwezig. Een team van rechercheurs onderzoekt de doodsoorzaak en gaat niet in op verdere vragen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd