Twee 15-jarigen mishandelen 10-jarige tijdens rondbrengen kinderpostzegels Violierstraat Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

politie-logo-wen.jpg


Capelle aan den IJssel –
Een 10-jarige jongen is woensdagmiddag door twee 15-jarige jongens ernstig mishandeld. Hij was kinderpostzegels aan het rondbrengen en werd ineens door de twee keihard in zijn buik getrapt. Één van hen mishandelde de jongen voor een nog onbekende reden. Een handlanger filmde het voorval dat het slachtoffer werd mishandeld.

De twee jongens gingen er na hun daad vandoor op de fiets richting de Wingerd. Wat van hun bekend is, dat het om een blanke en een getinte jongen ging. De politie roept getuigen op om zich te melden zodat deze twee laffe jongens aangehouden kunnen worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd