Schoonmakers McDonalds opgesloten bij overval Van der Waalsweg Barendrecht

vrijdag 27 september 2013 09:47
07-10-logo-politie.jpg

07-10-logo-politie.jpg


Barendrecht – 
De schoonmakers van fastfoodrestaurant McDonald’s zijn vrijdagmorgen omstreeks vier uur opgesloten tijdens een overval op het pand aan de Van der Waalsweg. De medewerkers waren het restaurant aan het schoonmaken toen de overvallers binnen kwamen en hen bedreigden met een vuurwapen. Zij werden vervolgens opgesloten waarna de overvallers op zoek gingen naar hun buit.

Het is niet bekend wat er zich in de tussentijd heeft afgespeeld in het pand. De schoonmakers wisten zich enkele uren later pas te bevrijden. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld. De politie vraagt getuigen zich te melden bij het team van de afdeling Regionaal Team Overvallen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook en wel via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem (telefoonnummer 0800-7000).

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schoonmakers McDonalds opgesloten bij overval Van der Waalsweg Barendrecht
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 

07-10-logo-politie.jpg


Barendrecht – 
De schoonmakers van fastfoodrestaurant McDonald’s zijn vrijdagmorgen omstreeks vier uur opgesloten tijdens een overval op het pand aan de Van der Waalsweg. De medewerkers waren het restaurant aan het schoonmaken toen de overvallers binnen kwamen en hen bedreigden met een vuurwapen. Zij werden vervolgens opgesloten waarna de overvallers op zoek gingen naar hun buit.

Het is niet bekend wat er zich in de tussentijd heeft afgespeeld in het pand. De schoonmakers wisten zich enkele uren later pas te bevrijden. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld. De politie vraagt getuigen zich te melden bij het team van de afdeling Regionaal Team Overvallen. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook en wel via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem (telefoonnummer 0800-7000).

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!