Kind raakt te water Schollebos Capelle aan den IJssel

zaterdag 28 september 2013 14:44
BVQfxqSIIAAaqBM.jpg

BVQfxqSIIAAaqBM.jpg
Capelle aan den IJssel – 
In het Schollebos aan de Bermweg is zaterdagmiddag door nog onbekende oorzaak een kind te water geraakt. De hulpdiensten rukten kort voor half vijf vanmiddag uit nadat er een melding was binnengekomen van een persoon die te water zou zijn geraakt.

Omdat het het kind niet lukte om zelfstandig uit het water te komen is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen. Na een controle door het ambulancepersoneel zal het kind overgedragen worden aan zijn ouders. Aan het ongeval heeft het kind geen ernstig letsel overgehouden.

Twitterfoto : @HVCapelle

BVQfxqSIIAAaqBM.jpg

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind raakt te water Schollebos Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

BVQfxqSIIAAaqBM.jpg 

BVQfxqSIIAAaqBM.jpg
Capelle aan den IJssel – 
In het Schollebos aan de Bermweg is zaterdagmiddag door nog onbekende oorzaak een kind te water geraakt. De hulpdiensten rukten kort voor half vijf vanmiddag uit nadat er een melding was binnengekomen van een persoon die te water zou zijn geraakt.

Omdat het het kind niet lukte om zelfstandig uit het water te komen is de brandweer met spoed ter plaatse gekomen. Na een controle door het ambulancepersoneel zal het kind overgedragen worden aan zijn ouders. Aan het ongeval heeft het kind geen ernstig letsel overgehouden.

Twitterfoto : @HVCapelle

BVQfxqSIIAAaqBM.jpg

 

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!