Vrouw raakt gewond bij aanrijding met scooter Ketensedijk Capelle aan den IJssel

maandag 30 september 2013 06:15
30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding4.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding4.jpg
Capelle aan den IJssel –
Een scooterbestuurster is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt na een aanrijding op de Ketensedijk. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen, omstanders hebben eerste hulp verleend tot de ambulance ter plaatse is gekomen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Agenten hebben de verkeers ongevallen groep van de eenheid Rotterdam ter plaatse laten komen om een sporenonderzoek te verrichten. De bestuurder van de auto is ondervraagd, hierna mocht deze zijn weg vervolgen. De Ketensedijk is in de richting van Krimpen aan den IJssel afgesloten geweest ten tijde van het ongeval

Foto’s : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding1.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding2.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding3.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding4.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding5.jpg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw raakt gewond bij aanrijding met scooter Ketensedijk Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding4.jpg 

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding4.jpg
Capelle aan den IJssel –
Een scooterbestuurster is in de nacht van zondag op maandag gewond geraakt na een aanrijding op de Ketensedijk. Een ambulance is met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen, omstanders hebben eerste hulp verleend tot de ambulance ter plaatse is gekomen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Agenten hebben de verkeers ongevallen groep van de eenheid Rotterdam ter plaatse laten komen om een sporenonderzoek te verrichten. De bestuurder van de auto is ondervraagd, hierna mocht deze zijn weg vervolgen. De Ketensedijk is in de richting van Krimpen aan den IJssel afgesloten geweest ten tijde van het ongeval

Foto’s : Jeroen van Zomeren | 112Krimpen

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding1.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding2.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding3.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding4.jpg

30-09-13-Ketensedijk-Capelle-aanrijding5.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!