Schoorsteen veroorzaakt rookontwikkeling in slaapkamers buren Anthony van Hobokenstraat Rhoon

dinsdag 1 oktober 2013 12:48

Rhoon – Vrijdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht in de Anthony van Hobokenstraat. Een van de bewoners meldde dat er vaak sprake was van rookontwikkeling in de slaapkamers van hun kinderen. Met een warmtebeeldcamera heeft de brandweer een onderzoek verricht in en om de woning. Al snel bleek de schoorsteen van de buren de oorzaak te zijn van de rookontwikkeling.

Omdat het onder de bewoners al bekend was dat de schoorsteen zorgde voor overlast is de politie ter plaatse gekomen om te bemiddelen tussen beide buren. Uiteindelijk heeft de politie niet veel kunnen betekenen voor beide partijen omdat de schoorsteen exact staat opgesteld zoals in de wet staat aangegeven.

Foto’s : Kevin Schenk

11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht4 11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht3 11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht2 11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schoorsteen veroorzaakt rookontwikkeling in slaapkamers buren Anthony van Hobokenstraat Rhoon
Schrijver:

 

 

Rhoon – Vrijdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht in de Anthony van Hobokenstraat. Een van de bewoners meldde dat er vaak sprake was van rookontwikkeling in de slaapkamers van hun kinderen. Met een warmtebeeldcamera heeft de brandweer een onderzoek verricht in en om de woning. Al snel bleek de schoorsteen van de buren de oorzaak te zijn van de rookontwikkeling.

Omdat het onder de bewoners al bekend was dat de schoorsteen zorgde voor overlast is de politie ter plaatse gekomen om te bemiddelen tussen beide buren. Uiteindelijk heeft de politie niet veel kunnen betekenen voor beide partijen omdat de schoorsteen exact staat opgesteld zoals in de wet staat aangegeven.

Foto’s : Kevin Schenk

11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht4 11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht3 11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht2 11-10-13-AnthonyvanHobokenstraat-Rhoon-Brandgerucht1

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!