Grote inzet voor gaslek onder fietspad Prins Constantijnweg Capelle a/d IJssel (video)

woensdag 2 oktober 2013 07:49
02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip12.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip12.jpg
Capelle aan den IJssel – 
De hulpdiensten zijn woensdag in de vroege ochtend uitgerukt voor een gaslucht die waargenomen werd op een fietspad aan de Prins Constantijnweg. Na een uitgebreid onderzoek werd een gaslekkage onder het fietspad ontdekt.

Uit voorzorg is er opgeschaald naar “GRIP 1”, er zal een plan gemaakt worden om het lek te verhelpen. Als de gasleiding afgesloten moet worden beston de kans dat  het IJsselland Ziekenhuis zonder verwarming zou komen te zitten, omdat dit toch nodig is draait het ziekenhuis inmiddels op een noodvoorziening.

Vanwege het incident is het ziekenhuis alleen via de Poortmolen bereikbaar. De oorzaak van het gaslek ligt volgens Joulz bij graafwerkzaamheden die zijn verricht door derden. Het verhelpen van het lek zal nog enkele uren duren.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip11.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip12.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip13.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip14.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip15.jpg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote inzet voor gaslek onder fietspad Prins Constantijnweg Capelle a/d IJssel (video)
Schrijver:

 

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip12.jpg 

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip12.jpg
Capelle aan den IJssel – 
De hulpdiensten zijn woensdag in de vroege ochtend uitgerukt voor een gaslucht die waargenomen werd op een fietspad aan de Prins Constantijnweg. Na een uitgebreid onderzoek werd een gaslekkage onder het fietspad ontdekt.

Uit voorzorg is er opgeschaald naar “GRIP 1”, er zal een plan gemaakt worden om het lek te verhelpen. Als de gasleiding afgesloten moet worden beston de kans dat  het IJsselland Ziekenhuis zonder verwarming zou komen te zitten, omdat dit toch nodig is draait het ziekenhuis inmiddels op een noodvoorziening.

Vanwege het incident is het ziekenhuis alleen via de Poortmolen bereikbaar. De oorzaak van het gaslek ligt volgens Joulz bij graafwerkzaamheden die zijn verricht door derden. Het verhelpen van het lek zal nog enkele uren duren.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip11.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip12.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip13.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip14.jpg

02-10-13-PrinsConstantijnweg-Capelle-Grip15.jpg

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!