Pop je plaat actie in Capelle aan den IJssel

woensdag 2 oktober 2013 16:16
BVe9zEoCAAIgXL5.jpg

BVe9zEoCAAIgXL5.jpg
Capelle aan den IJssel –
Kentekenplaten die op uw auto zitten zijn vaak heel eenvoudig bevestigd met een kliksysteem. Hierdoor komt verlies en diefstal van kentekenplaten daarom vaak voor, daarom is er op zaterdag 5 oktober 2013 een popnagelactie georganiseerd op de Wingerd. Door het vastzetten van de kentekenplaten neemt het risico van verlies en diefstal af.

Zaterdagochtend vanaf 10:00 zal de popnagelactie gestart worden door wethouder Ans Hartnagel, de actie duurt tot ongeveer 15:00 De actie zal op zaterdag te volgen zijn op Twitter via “hashtag” #popjeplaatSchenkel. Eerdere popnagelacties bleken een groot succes te zijn in de regio.

Foto : @WijkagentLems

BVe9zEoCAAIgXL5.jpg

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Pop je plaat actie in Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

BVe9zEoCAAIgXL5.jpg 

BVe9zEoCAAIgXL5.jpg
Capelle aan den IJssel –
Kentekenplaten die op uw auto zitten zijn vaak heel eenvoudig bevestigd met een kliksysteem. Hierdoor komt verlies en diefstal van kentekenplaten daarom vaak voor, daarom is er op zaterdag 5 oktober 2013 een popnagelactie georganiseerd op de Wingerd. Door het vastzetten van de kentekenplaten neemt het risico van verlies en diefstal af.

Zaterdagochtend vanaf 10:00 zal de popnagelactie gestart worden door wethouder Ans Hartnagel, de actie duurt tot ongeveer 15:00 De actie zal op zaterdag te volgen zijn op Twitter via “hashtag” #popjeplaatSchenkel. Eerdere popnagelacties bleken een groot succes te zijn in de regio.

Foto : @WijkagentLems

BVe9zEoCAAIgXL5.jpg

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!