Kind aangereden door auto Meester Arendstraat Rotterdam

vrijdag 4 oktober 2013 17:47
04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-2.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-2.jpg
Rotterdam – 
Een kind dat mogelijk aan het voetballen was is vrijdag aangereden door een auto op de Meester Arendstraat in Rotterdam. Omdat men dacht dat het kind zwaargewond zou zijn kwam uit voorzorg de traumahelikopter ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk nadat het kind de straat op rende om de voetbal te pakken. Een auto die in de straat reed kon het kind niet meer ontwijken en schepte deze. Uiteindelijk bleken de verwondingen mee te vallen.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-1.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-2.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-3.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-4.jpg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind aangereden door auto Meester Arendstraat Rotterdam
Schrijver:

 

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-2.jpg 

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-2.jpg
Rotterdam – 
Een kind dat mogelijk aan het voetballen was is vrijdag aangereden door een auto op de Meester Arendstraat in Rotterdam. Omdat men dacht dat het kind zwaargewond zou zijn kwam uit voorzorg de traumahelikopter ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijk nadat het kind de straat op rende om de voetbal te pakken. Een auto die in de straat reed kon het kind niet meer ontwijken en schepte deze. Uiteindelijk bleken de verwondingen mee te vallen.

Foto’s : Wendy van Viegen & Joëy Heijstek

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-1.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-2.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-3.jpg

04-10-13-meester-arendstraat-rotterdam-ongeval-4.jpg

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!