Jongens blazen brievenbussen op Akkerwinde Capelle a/d IJssel

zaterdag 5 oktober 2013 04:59
BV0gd1UCMAEpzx8.jpg

BV0gd1UCMAEpzx8.jpg
Capelle aan den IJssel – 
De politie is naarstig op zoek naar twee of meerdere jongeren die in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 0:30 diverse brievenbussen aan de Akkerwinde hebben opgeblazen met vuurwerk. In de omgeving was een harde knal te horen, een buurtbewoner die op het geluid af kwam zag twee jongens in de richting van de Wingerd wegrennen.

Met het vuurwerk zijn 16 brievenbussen opgeblazen, hierdoor is aanzienlijke schade ontstaan aan de brievenbussen en een ruit. Inmiddels is de woningbouwvereniging op de hoogte gesteld van de opgeblazen brievenbussen, deze zal de brievenbussen zo spoedig mogelijk gaan vervangen. Indien u iets gezien heeft verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Twitterfoto : @WijkagentLems

BV0gd1UCMAEpzx8.jpg

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongens blazen brievenbussen op Akkerwinde Capelle a/d IJssel
Schrijver:

 

BV0gd1UCMAEpzx8.jpg 

BV0gd1UCMAEpzx8.jpg
Capelle aan den IJssel – 
De politie is naarstig op zoek naar twee of meerdere jongeren die in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 0:30 diverse brievenbussen aan de Akkerwinde hebben opgeblazen met vuurwerk. In de omgeving was een harde knal te horen, een buurtbewoner die op het geluid af kwam zag twee jongens in de richting van de Wingerd wegrennen.

Met het vuurwerk zijn 16 brievenbussen opgeblazen, hierdoor is aanzienlijke schade ontstaan aan de brievenbussen en een ruit. Inmiddels is de woningbouwvereniging op de hoogte gesteld van de opgeblazen brievenbussen, deze zal de brievenbussen zo spoedig mogelijk gaan vervangen. Indien u iets gezien heeft verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Twitterfoto : @WijkagentLems

BV0gd1UCMAEpzx8.jpg

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!