Fikse brand bij distributiecentrum van supermarkt MCD, Marisstraat Sliedrecht

maandag 7 oktober 2013 22:27

SLIEDRECHT – In een distributiecentrum van de MCD is maandagavond een grote brand ontstaan. De brand zorgt voor veel rookontwikkeling en was voor een tijd uitslaand.

Omdat de brandweer moeilijk bij de brandhaard kan komen is er opgeschaald naar het scenario ‘zeer grote brand GRIP 1′. De opschaling zorgt er voor dat vele hulpdiensten in de omgeving uitrukken naar de brand om deze te bestrijden.

Een aantal vrachtwagens die achter het pand staan kunnen als verloren worden beschouwd. De brandweer adviseert om ramen en deuren dicht te houden vanwege de rookontwikkeling, of er gevaarlijke stoffen vrijkomen is niet bekend.

Foto : @jasper513

Fikse brand bij distributiecentrum van supermarkt MCD, Marisstraat Sliedrecht

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fikse brand bij distributiecentrum van supermarkt MCD, Marisstraat Sliedrecht
Schrijver:

 

 

SLIEDRECHT – In een distributiecentrum van de MCD is maandagavond een grote brand ontstaan. De brand zorgt voor veel rookontwikkeling en was voor een tijd uitslaand.

Omdat de brandweer moeilijk bij de brandhaard kan komen is er opgeschaald naar het scenario ‘zeer grote brand GRIP 1′. De opschaling zorgt er voor dat vele hulpdiensten in de omgeving uitrukken naar de brand om deze te bestrijden.

Een aantal vrachtwagens die achter het pand staan kunnen als verloren worden beschouwd. De brandweer adviseert om ramen en deuren dicht te houden vanwege de rookontwikkeling, of er gevaarlijke stoffen vrijkomen is niet bekend.

Foto : @jasper513

Fikse brand bij distributiecentrum van supermarkt MCD, Marisstraat Sliedrecht

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!