Twee botsingen door drukte Marathonweg Vlaardingen

maandag 7 oktober 2013 18:49

Vlaardingen – Maandagmiddag omstreeks half drie vond er op de Marathonweg in Vlaardingen een kop-staart botsing plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van de voorste auto klaagde over pijn in zijn nek. Een zogeheten ‘Solo Ambulance’ kwam ter plaatse om de man na te kijken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

In de file achter het ongeval vond ook ook kop-staart botsing plaats. Hierbij raakte niemand gewond. Alle betrokken auto’s zijn naar een andere locatie gereden om de schade af te handelen. Hierna kwam het verkeer weer op gang.

Foto’s en verslag : ingezonden MW

07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-1 07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-2 07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-3 07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-4

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee botsingen door drukte Marathonweg Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – Maandagmiddag omstreeks half drie vond er op de Marathonweg in Vlaardingen een kop-staart botsing plaats tussen twee personenauto’s. De bestuurder van de voorste auto klaagde over pijn in zijn nek. Een zogeheten ‘Solo Ambulance’ kwam ter plaatse om de man na te kijken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

In de file achter het ongeval vond ook ook kop-staart botsing plaats. Hierbij raakte niemand gewond. Alle betrokken auto’s zijn naar een andere locatie gereden om de schade af te handelen. Hierna kwam het verkeer weer op gang.

Foto’s en verslag : ingezonden MW

07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-1 07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-2 07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-3 07-10-13-marathonweg-vlaardingen-ongeval-4

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!