Fietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter Spijkenisse

dinsdag 8 oktober 2013 14:03

SPIJKENISSE – Op de kruising van de Landmeter met de Dijkgraaf is maandagavond laat een fietser aangereden door een automobilist. De fietser kwam tegen de motorkap en belandde vervolgens op het asfalt.

Agenten ter plaatse verzorgde samen met omstanders eerste hulp tot dat de ambulancedienst er was. Het ambulancepersoneel heeft  het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek en behandeling.

Foto’s | Robin Veerman |

Fietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter Spijkenisse Fietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter SpijkenisseFietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter SpijkenisseFietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter Spijkenisse

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Op de kruising van de Landmeter met de Dijkgraaf is maandagavond laat een fietser aangereden door een automobilist. De fietser kwam tegen de motorkap en belandde vervolgens op het asfalt.

Agenten ter plaatse verzorgde samen met omstanders eerste hulp tot dat de ambulancedienst er was. Het ambulancepersoneel heeft  het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek en behandeling.

Foto’s | Robin Veerman |

Fietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter Spijkenisse Fietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter SpijkenisseFietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter SpijkenisseFietser gewond na aanrijding met personenauto, Landmeter Spijkenisse

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!