Gaslek door graafwerkzaamheden Endenhout Hoogvliet

dinsdag 8 oktober 2013 16:48

Hoogvliet – De brandweer werd Dinsdagmiddag 8 Oktober gealarmeerd met spoed voor een gaslekkage op de Endenhout in Hoogvliet. Ter plaatse was er in een kuil door een nog onbekende oorzaak een gasleiding gesprongen. Omdat de leiding vlakbij een aantal woningen lag werden deze door de politie en brandweer tijdelijke ontruimd.

Ook al het verkeer moest omrijden omdat de Endenhout door de politie was afgesloten. Na diverse metingen is Joulz ter plaatse gekomen om het lek te dichten. Na ongeveer een halfuur was het lek gedicht en konden de bewoners weer terug naar hun woningen. De politie heeft hierna de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Kevin Schenk | www.112-rijnmond.nl

08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-4 08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-3 08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-2 08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gaslek door graafwerkzaamheden Endenhout Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – De brandweer werd Dinsdagmiddag 8 Oktober gealarmeerd met spoed voor een gaslekkage op de Endenhout in Hoogvliet. Ter plaatse was er in een kuil door een nog onbekende oorzaak een gasleiding gesprongen. Omdat de leiding vlakbij een aantal woningen lag werden deze door de politie en brandweer tijdelijke ontruimd.

Ook al het verkeer moest omrijden omdat de Endenhout door de politie was afgesloten. Na diverse metingen is Joulz ter plaatse gekomen om het lek te dichten. Na ongeveer een halfuur was het lek gedicht en konden de bewoners weer terug naar hun woningen. De politie heeft hierna de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: Kevin Schenk | www.112-rijnmond.nl

08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-4 08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-3 08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-2 08-10-13-gaslek-endenhout-hoogvliet-1

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!