Ernstig ongeval knooppunt A27 Hooipolder Raamsdonkveer

woensdag 9 oktober 2013 22:42
Twitter @Boogja

Raamsdonkerveer – Door een ernstig ongeval op de A27 bij knooppunt Hooipolder nabij Raamsdonkveer is woensdagavond een ravage aangericht door een ongeval. Bij het ongeval vielen zeker vijf slachtoffers waarvan er twee ernstig aan toe zijn meldde de politie. Bij het ongeval waren een vrachtwagen, een personenvoertuig en een bestelbus betokken. Door de klap werd een complete stoplichtinstallatie uit de grond gereden.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht. Voor het ongeval rukte onder andere de brandweer en een traumahelikopter uit. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De snelweg A27 werd in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd in tegengestelde richting terug over de rijbaan begeleid. Het verkeer kon omrijden via Dordrecht.

Foto : Twitter @Boogja

Twitter @Boogja

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ernstig ongeval knooppunt A27 Hooipolder Raamsdonkveer
Schrijver:

 

Twitter @Boogja 

Raamsdonkerveer – Door een ernstig ongeval op de A27 bij knooppunt Hooipolder nabij Raamsdonkveer is woensdagavond een ravage aangericht door een ongeval. Bij het ongeval vielen zeker vijf slachtoffers waarvan er twee ernstig aan toe zijn meldde de politie. Bij het ongeval waren een vrachtwagen, een personenvoertuig en een bestelbus betokken. Door de klap werd een complete stoplichtinstallatie uit de grond gereden.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht. Voor het ongeval rukte onder andere de brandweer en een traumahelikopter uit. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De snelweg A27 werd in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd in tegengestelde richting terug over de rijbaan begeleid. Het verkeer kon omrijden via Dordrecht.

Foto : Twitter @Boogja

Twitter @Boogja

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!