donderdag, januari 28, 2021

Ernstig ongeval knooppunt A27 Hooipolder Raamsdonkveer

Raamsdonkerveer – Door een ernstig ongeval op de A27 bij knooppunt Hooipolder nabij Raamsdonkveer is woensdagavond een ravage aangericht door een ongeval. Bij het ongeval vielen zeker vijf slachtoffers waarvan er twee ernstig aan toe zijn meldde de politie. Bij het ongeval waren een vrachtwagen, een personenvoertuig en een bestelbus betokken. Door de klap werd een complete stoplichtinstallatie uit de grond gereden.

Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over acht. Voor het ongeval rukte onder andere de brandweer en een traumahelikopter uit. Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De snelweg A27 werd in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd in tegengestelde richting terug over de rijbaan begeleid. Het verkeer kon omrijden via Dordrecht.

Foto : Twitter @Boogja

Twitter @Boogja

Related Articles

Politie houdt 14-jarige verdachte aan voor brand Plaswijckpark Rotterdam

0
Rotterdam - Agenten hebben in de nacht van woensdag op donderdag een 14-jarige verdachte aangehouden...

Uitslaande brand restaurant Plaswijckpark mogelijk aangestoken Ringdijk Rotterdam (video)

0
Rotterdam - De zeer grote brand in het theater van Plaswijckpark aan de Ringdijk in...

Beschietingen woning Charactostraat Capelle aan den IJssel link met vier schietincidenten

0
Capelle aan den IJssel - De eigenaar van de woning aan de Charactostraat in Capelle...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,316FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg