Fietsster gereanimeerd na frontale botsing met tegenligger Laan der Verenigde Naties Dordrecht

donderdag 10 oktober 2013 17:20

Dordrecht – Donderdagmiddag hebben de hulpdiensten een 21-jarige fietsster gereanimeerd nadat zij frontaal in botsing kwam met een tegenliggende fietser op de Laan der Verenigde Naties. Op het moment van het ongeval passeerde toevallig een arts van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, deze is direct gestart met reanimeren. Nadat het 21-jarige slachtoffer gestabiliseerd was is deze onder spoedbegeleiding overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam.

Volgens de politie zouden de twee fietsers in de spoortunnel op elkaar zijn gebotst waarna de vrouw met haar hoofd ongelukkig op de stoeprand terecht kwam. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de botsing. Ten tijde van het ongeval is de spoortunnel voor zowel fietsers als voetgangers afgesloten geweest. Wat de exacte oorzaak is geweest van de frontale botsing is niet bekend.

Foto’s : Johan van den Dool

10-10-13-ongeval-fietser-dordrecht-1 10-10-13-ongeval-fietser-dordrecht-2

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietsster gereanimeerd na frontale botsing met tegenligger Laan der Verenigde Naties Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Donderdagmiddag hebben de hulpdiensten een 21-jarige fietsster gereanimeerd nadat zij frontaal in botsing kwam met een tegenliggende fietser op de Laan der Verenigde Naties. Op het moment van het ongeval passeerde toevallig een arts van het Albert Schweitzer Ziekenhuis, deze is direct gestart met reanimeren. Nadat het 21-jarige slachtoffer gestabiliseerd was is deze onder spoedbegeleiding overgebracht naar het Erasmus MC in Rotterdam.

Volgens de politie zouden de twee fietsers in de spoortunnel op elkaar zijn gebotst waarna de vrouw met haar hoofd ongelukkig op de stoeprand terecht kwam. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de botsing. Ten tijde van het ongeval is de spoortunnel voor zowel fietsers als voetgangers afgesloten geweest. Wat de exacte oorzaak is geweest van de frontale botsing is niet bekend.

Foto’s : Johan van den Dool

10-10-13-ongeval-fietser-dordrecht-1 10-10-13-ongeval-fietser-dordrecht-2

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!