Dode aangetroffen na zeer grote brand in bedrijfspand Gieterij Noordwijkerhout

vrijdag 11 oktober 2013 05:04

Noordwijkerhout – Bij een grote industriebrand aan de Gieterij in Noordwijkerhout is in de nacht van donderdag op vrijdag één dode gevallen. De hulpdiensten werden rond middernacht gealarmeerd voor de brand. Eenmaal ter plaatse werd er snel opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd dit “grote brand” gevolgd door “zeer grote brand”. Ter assistentie van de brandweer kwamen brandweerlieden uit andere korpsen ter plaatse. Ter plaatse bleek de brand te woeden in een bedrijfsverzamelgebouw, bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. Door de brand is een gedeelte van het pand aan de achterzijde volledig naar buiten geblazen, dit heeft voor veel schade gezorgd.

Een personenauto liep schade op nadat een gedeelte van het gebouw op het voertuig terecht kwam. Na twee uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven, echter heeft het nablussen nog enkele uren in beslag genomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal worden onderzocht door de politie. Vannacht gingen de hulpdiensten er vanuit dat er niemand meer in het pand aanwezig was ten tijde van de brand.

Vanmorgen werd duidelijk dat er nog een persoon aanwezig was in het pand, hulpdiensten die het pand binnenstapte na de brand  troffen het stoffelijk overschot aan. Over de identiteit van het slachtoffer is niks bekend, zijn rol bij de brand zal worden onderzocht.

Foto’s : Marco van Bemmel

11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-01 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-02 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-03 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-04 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-05 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-06 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-07 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-08 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-09 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-10

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode aangetroffen na zeer grote brand in bedrijfspand Gieterij Noordwijkerhout
Schrijver:

 

 

Noordwijkerhout – Bij een grote industriebrand aan de Gieterij in Noordwijkerhout is in de nacht van donderdag op vrijdag één dode gevallen. De hulpdiensten werden rond middernacht gealarmeerd voor de brand. Eenmaal ter plaatse werd er snel opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd dit “grote brand” gevolgd door “zeer grote brand”. Ter assistentie van de brandweer kwamen brandweerlieden uit andere korpsen ter plaatse. Ter plaatse bleek de brand te woeden in een bedrijfsverzamelgebouw, bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. Door de brand is een gedeelte van het pand aan de achterzijde volledig naar buiten geblazen, dit heeft voor veel schade gezorgd.

Een personenauto liep schade op nadat een gedeelte van het gebouw op het voertuig terecht kwam. Na twee uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven, echter heeft het nablussen nog enkele uren in beslag genomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal worden onderzocht door de politie. Vannacht gingen de hulpdiensten er vanuit dat er niemand meer in het pand aanwezig was ten tijde van de brand.

Vanmorgen werd duidelijk dat er nog een persoon aanwezig was in het pand, hulpdiensten die het pand binnenstapte na de brand  troffen het stoffelijk overschot aan. Over de identiteit van het slachtoffer is niks bekend, zijn rol bij de brand zal worden onderzocht.

Foto’s : Marco van Bemmel

11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-01 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-02 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-03 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-04 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-05 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-06 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-07 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-08 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-09 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-10

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!