zondag, april 11, 2021
2.9 C
Rotterdam
zondag 11 april 2021

Dode aangetroffen na zeer grote brand in bedrijfspand Gieterij Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Bij een grote industriebrand aan de Gieterij in Noordwijkerhout is in de nacht van donderdag op vrijdag één dode gevallen. De hulpdiensten werden rond middernacht gealarmeerd voor de brand. Eenmaal ter plaatse werd er snel opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd dit “grote brand” gevolgd door “zeer grote brand”. Ter assistentie van de brandweer kwamen brandweerlieden uit andere korpsen ter plaatse. Ter plaatse bleek de brand te woeden in een bedrijfsverzamelgebouw, bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. Door de brand is een gedeelte van het pand aan de achterzijde volledig naar buiten geblazen, dit heeft voor veel schade gezorgd.

Een personenauto liep schade op nadat een gedeelte van het gebouw op het voertuig terecht kwam. Na twee uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven, echter heeft het nablussen nog enkele uren in beslag genomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal worden onderzocht door de politie. Vannacht gingen de hulpdiensten er vanuit dat er niemand meer in het pand aanwezig was ten tijde van de brand.

Vanmorgen werd duidelijk dat er nog een persoon aanwezig was in het pand, hulpdiensten die het pand binnenstapte na de brand  troffen het stoffelijk overschot aan. Over de identiteit van het slachtoffer is niks bekend, zijn rol bij de brand zal worden onderzocht.

Foto’s : Marco van Bemmel

11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-01 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-02 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-03 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-04 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-05 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-06 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-07 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-08 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-09 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-10

Related Articles

Zwaan blijft gehavend achter na gevecht in Spijkenisse

0
Spijkenisse - Medewerkers van de dierenambulance hebben zaterdagmiddag een gewonde zwaan opgehaald. De zwaan lag...

Automobilist ramt verkeerslicht, dumpt auto en gaat ervandoor Slinge Rotterdam

0
Rotterdam - Een automobilist heeft op de Slinge in Rotterdam een verkeerslicht geramd en reed...

Honderden euro’s boete na dumpen van oven in parkeergarage Griet Manshandeerf Capelle aan den IJssel (video)

0
Capelle aan den IJssel - Het dumpen van illegaal afval is een groot probleem. Het...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Brandweer pompt volgelopen kelder leeg aan Pleinweg

Brandweer pompt volgelopen kelder leeg aan Pleinweg [...]

Deel Pendrecht wordt vernieuwd en gasvrij

Deel Pendrecht wordt vernieuwd en gasvrij [...]

Kunstwerk vordert. Amazone-indiaan of Jeangu Macrooy?

Kunstwerk vordert. Amazone-indiaan of Jeangu Macrooy? [...]

Rotterdamse Coolsingel na 3 jaar verbouwen weer open

Rotterdamse Coolsingel na 3 jaar verbouwen weer open [...]

Mensen uit 1949, 1950 en 1951 kunnen prikafspraak maken

Mensen uit 1949, 1950 en 1951 kunnen prikafspraak maken [...]

Stay Connected

9,378FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg