dinsdag, september 21, 2021
12.9 C
Rotterdam
dinsdag 21 september 2021

Dode aangetroffen na zeer grote brand in bedrijfspand Gieterij Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Bij een grote industriebrand aan de Gieterij in Noordwijkerhout is in de nacht van donderdag op vrijdag één dode gevallen. De hulpdiensten werden rond middernacht gealarmeerd voor de brand. Eenmaal ter plaatse werd er snel opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd dit “grote brand” gevolgd door “zeer grote brand”. Ter assistentie van de brandweer kwamen brandweerlieden uit andere korpsen ter plaatse. Ter plaatse bleek de brand te woeden in een bedrijfsverzamelgebouw, bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. Door de brand is een gedeelte van het pand aan de achterzijde volledig naar buiten geblazen, dit heeft voor veel schade gezorgd.

Een personenauto liep schade op nadat een gedeelte van het gebouw op het voertuig terecht kwam. Na twee uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven, echter heeft het nablussen nog enkele uren in beslag genomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal worden onderzocht door de politie. Vannacht gingen de hulpdiensten er vanuit dat er niemand meer in het pand aanwezig was ten tijde van de brand.

Vanmorgen werd duidelijk dat er nog een persoon aanwezig was in het pand, hulpdiensten die het pand binnenstapte na de brand  troffen het stoffelijk overschot aan. Over de identiteit van het slachtoffer is niks bekend, zijn rol bij de brand zal worden onderzocht.

Foto’s : Marco van Bemmel

11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-01 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-02 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-03 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-04 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-05 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-06 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-07 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-08 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-09 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-10

Related Articles

Twee aanhoudingen na schietpartij Stellendamsestraat Rotterdam

0
Rotterdam - In de Stellendamsestraat in Rotterdam heeft dinsdagmorgen rond 06.15 uur een schietpartij plaatsgevonden....

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Mimi Boesnachstraat Spijkenisse

0
Spijkenisse - In de Mimi Boesnachstraat heeft maandagmorgen een medische noodsituatie plaatsgevonden. Vanwege de ernst...

Flinke brand verwoest woning Tuinstraat Gouda

0
Maandag 20 september is aan het einde van de middag brand ontstaan in een woning...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Politie pakt twee jongeren voor schietpartij in Charlois

Politie pakt twee jongeren voor schietpartij in Charlois [...]

Leefbaar wil versneld gesprek driehoek en Feyenoord

Leefbaar wil versneld gesprek driehoek en Feyenoord [...]

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk

Demo lhbti-gemeenschap vervangt afgelaste Pride Walk [...]

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat

Bouw school Open Venster in Lombardijen hervat [...]

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen

Dak van de Doelen krijgt zes tennisbanen aan groen [...]

Stay Connected

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,066VolgersVolg