vrijdag, januari 22, 2021

Dode aangetroffen na zeer grote brand in bedrijfspand Gieterij Noordwijkerhout

Noordwijkerhout – Bij een grote industriebrand aan de Gieterij in Noordwijkerhout is in de nacht van donderdag op vrijdag één dode gevallen. De hulpdiensten werden rond middernacht gealarmeerd voor de brand. Eenmaal ter plaatse werd er snel opgeschaald naar het sein “middelbrand”, kort hierna werd dit “grote brand” gevolgd door “zeer grote brand”. Ter assistentie van de brandweer kwamen brandweerlieden uit andere korpsen ter plaatse. Ter plaatse bleek de brand te woeden in een bedrijfsverzamelgebouw, bij aankomst van de brandweer was de brand uitslaand. Door de brand is een gedeelte van het pand aan de achterzijde volledig naar buiten geblazen, dit heeft voor veel schade gezorgd.

Een personenauto liep schade op nadat een gedeelte van het gebouw op het voertuig terecht kwam. Na twee uur blussen kon de brandweer het sein “brand meester” geven, echter heeft het nablussen nog enkele uren in beslag genomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan zal worden onderzocht door de politie. Vannacht gingen de hulpdiensten er vanuit dat er niemand meer in het pand aanwezig was ten tijde van de brand.

Vanmorgen werd duidelijk dat er nog een persoon aanwezig was in het pand, hulpdiensten die het pand binnenstapte na de brand  troffen het stoffelijk overschot aan. Over de identiteit van het slachtoffer is niks bekend, zijn rol bij de brand zal worden onderzocht.

Foto’s : Marco van Bemmel

11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-01 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-02 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-03 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-04 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-05 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-06 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-07 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-08 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-09 11-10-13-zeergrotebrand-noordwijkerhout-10

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg