Fietser zwaargewond na ongelukkige val met fiets Dawesweg Rotterdam

vrijdag 11 oktober 2013 16:03

Rotterdam – Vrijdagmiddag is een oudere man op een fiets zwaargewond geraakt nadat hij op de Dawesweg ongelukkig ten val was gekomen. Omstanders die de man hadden zien vallen hebben eerste hulp verleend totdat de hulpdiensten gearriveerd waren. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team aan boord is uitgevlogen om opgeroepen ambulancepersoneel te assisteren.

Ter plaatse bleek een hartstilstand de oorzaak te zijn geweest van de ongelukkige val. Na reanimatie van het slachtoffer is deze overgebracht naar het ziekenhuis, zijn huidige toestand is onbekend. Omdat het zeker was dat de man op zijn fiets een hartstilstand kreeg heeft de politie geen onderzoek ingesteld. De fiets van de man is meegenomen door de politie.

Foto’s : Joëy Heijstek

11-10-13-Dawesweg-Rotterdam-FietserTenVal3 11-10-13-Dawesweg-Rotterdam-FietserTenVal2 11-10-13-Dawesweg-Rotterdam-FietserTenVal1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser zwaargewond na ongelukkige val met fiets Dawesweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Vrijdagmiddag is een oudere man op een fiets zwaargewond geraakt nadat hij op de Dawesweg ongelukkig ten val was gekomen. Omstanders die de man hadden zien vallen hebben eerste hulp verleend totdat de hulpdiensten gearriveerd waren. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team aan boord is uitgevlogen om opgeroepen ambulancepersoneel te assisteren.

Ter plaatse bleek een hartstilstand de oorzaak te zijn geweest van de ongelukkige val. Na reanimatie van het slachtoffer is deze overgebracht naar het ziekenhuis, zijn huidige toestand is onbekend. Omdat het zeker was dat de man op zijn fiets een hartstilstand kreeg heeft de politie geen onderzoek ingesteld. De fiets van de man is meegenomen door de politie.

Foto’s : Joëy Heijstek

11-10-13-Dawesweg-Rotterdam-FietserTenVal3 11-10-13-Dawesweg-Rotterdam-FietserTenVal2 11-10-13-Dawesweg-Rotterdam-FietserTenVal1

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!