Ernstige aanrijding Jan Koenenweg N206 Stompwijk

0

Stompwijk – Op de Jan Koenenweg / N206 heeft zaterdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s klapten op elkaar door een nog onbekende oorzaak. Hierdoor kwam één bestuurder bekneld te zitten in zijn voertuig. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit de auto te knippen.

Het andere slachtoffer kon zelfstandig het voertuig verlaten. Nadat zij ter plaatse zijn behandeld door de ambulancedienst zijn zij beiden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De N206 was geruime tijd in beide richtingen afgesloten door het ongeval. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een sporenonderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA