Ernstige aanrijding Jan Koenenweg N206 Stompwijk

zaterdag 12 oktober 2013 17:32

Stompwijk – Op de Jan Koenenweg / N206 heeft zaterdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s klapten op elkaar door een nog onbekende oorzaak. Hierdoor kwam één bestuurder bekneld te zitten in zijn voertuig. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit de auto te knippen.

Het andere slachtoffer kon zelfstandig het voertuig verlaten. Nadat zij ter plaatse zijn behandeld door de ambulancedienst zijn zij beiden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De N206 was geruime tijd in beide richtingen afgesloten door het ongeval. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een sporenonderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ernstige aanrijding Jan Koenenweg N206 Stompwijk
Schrijver:

 

 

Stompwijk – Op de Jan Koenenweg / N206 heeft zaterdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto’s klapten op elkaar door een nog onbekende oorzaak. Hierdoor kwam één bestuurder bekneld te zitten in zijn voertuig. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer uit de auto te knippen.

Het andere slachtoffer kon zelfstandig het voertuig verlaten. Nadat zij ter plaatse zijn behandeld door de ambulancedienst zijn zij beiden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De N206 was geruime tijd in beide richtingen afgesloten door het ongeval. De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft een sporenonderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Sander van den Berg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!