Meerdere wegen afgesloten na extreme gladheid door oliespoor Capelle aan den IJssel

zaterdag 12 oktober 2013 10:35

Capelle aan den IJssel – Zaterdag in de vroege morgen zijn diverse wegen in Capelle afgesloten vanwege extreme gladheid. Door Capelle aan den IJssel loopt een kilometers lang oliespoor volgens de politie. De gemeente Capelle aan den IJssel laat weten dat het op de wegen spiegelglad is, zo zouden er al drie auto’s uit de bocht zijn gegleden door de gladheid.

Omdat de gemeente bezig is om de gladheid te bestrijden zijn diverse wegen afgesloten, waaronder de Fluiterlaan, de Prins Alexanderlaan en de Fluiterlaan. Een eerdere aanrijding heeft vermoedelijk de gladheid veroorzaakt, wie uiteindelijk de veroorzaker is geweest is niet bekend.

Twitterfoto’s : @HVCapelle

BWXUL4RCIAAZa1E BWXNXEIIIAAY-FZ BWXCdUnIgAAFs5N

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meerdere wegen afgesloten na extreme gladheid door oliespoor Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Zaterdag in de vroege morgen zijn diverse wegen in Capelle afgesloten vanwege extreme gladheid. Door Capelle aan den IJssel loopt een kilometers lang oliespoor volgens de politie. De gemeente Capelle aan den IJssel laat weten dat het op de wegen spiegelglad is, zo zouden er al drie auto’s uit de bocht zijn gegleden door de gladheid.

Omdat de gemeente bezig is om de gladheid te bestrijden zijn diverse wegen afgesloten, waaronder de Fluiterlaan, de Prins Alexanderlaan en de Fluiterlaan. Een eerdere aanrijding heeft vermoedelijk de gladheid veroorzaakt, wie uiteindelijk de veroorzaker is geweest is niet bekend.

Twitterfoto’s : @HVCapelle

BWXUL4RCIAAZa1E BWXNXEIIIAAY-FZ BWXCdUnIgAAFs5N

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!