Zeer grote brand in bedrijfsloods Smalzijde Nieuwland

Date:

Share post:

Nieuwland – In een bedrijfsloods aan de Smalzijde in het Zuid-Hollandse Nieuwland van de de gemeente Zederik is zaterdagochtend een zeer grote brand uitgebroken. Bij het ter plaatse komen van de eerste brandweervoertuigen was er al geen redden meer aan. In het pand staan machines en vooral heel veel hout. Dit zorgt voor enorme rookontwikkeling die tot ver in de wijde omtrek is te zien.

De Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid meldde zojuist op Twitter dat er een advies is om ramen en deuren te sluiten. Bij de brand komt mogelijk asbest vrij. Dit echter nog niet waargenomen door de meetploegen. De brandweer is in grote getale aanwezig om de brand te blussen.

Foto : Jan Willem Versluis

brand-nieuwland

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd