Zeer grote brand in bedrijfsloods Smalzijde Nieuwland

zaterdag 12 oktober 2013 10:41

Nieuwland – In een bedrijfsloods aan de Smalzijde in het Zuid-Hollandse Nieuwland van de de gemeente Zederik is zaterdagochtend een zeer grote brand uitgebroken. Bij het ter plaatse komen van de eerste brandweervoertuigen was er al geen redden meer aan. In het pand staan machines en vooral heel veel hout. Dit zorgt voor enorme rookontwikkeling die tot ver in de wijde omtrek is te zien.

De Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid meldde zojuist op Twitter dat er een advies is om ramen en deuren te sluiten. Bij de brand komt mogelijk asbest vrij. Dit echter nog niet waargenomen door de meetploegen. De brandweer is in grote getale aanwezig om de brand te blussen.

Foto : Jan Willem Versluis

brand-nieuwland

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeer grote brand in bedrijfsloods Smalzijde Nieuwland
Schrijver:

 

 

Nieuwland – In een bedrijfsloods aan de Smalzijde in het Zuid-Hollandse Nieuwland van de de gemeente Zederik is zaterdagochtend een zeer grote brand uitgebroken. Bij het ter plaatse komen van de eerste brandweervoertuigen was er al geen redden meer aan. In het pand staan machines en vooral heel veel hout. Dit zorgt voor enorme rookontwikkeling die tot ver in de wijde omtrek is te zien.

De Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid meldde zojuist op Twitter dat er een advies is om ramen en deuren te sluiten. Bij de brand komt mogelijk asbest vrij. Dit echter nog niet waargenomen door de meetploegen. De brandweer is in grote getale aanwezig om de brand te blussen.

Foto : Jan Willem Versluis

brand-nieuwland

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!