Brand in cel TBS de Kijvelanden Poortugaal

zondag 13 oktober 2013 23:18
04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg

Poortugaal – In cel van TBS Kliniek de Kijvelanden aan de Kijvelandsekade is zondagavond laat brand uitgebroken. De brandweer schaalde direct op naar middel brand. In eerste instantie zou er sprake zijn van een slachtoffer, dit bleek na onderzoek echter niet het geval. De brandweer had het vuurtje snel onder controle.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De gevangen die in het zelfde gedeelte zaten zijn tijdelijk overgebracht naar een andere locatie in het pand. Na ventilatie van de brandweer konden zij weer terug naar hun eigen cel.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in cel TBS de Kijvelanden Poortugaal
Schrijver:

 

04-01-13-stock-jeff-brwlamp-1.jpg 

Poortugaal – In cel van TBS Kliniek de Kijvelanden aan de Kijvelandsekade is zondagavond laat brand uitgebroken. De brandweer schaalde direct op naar middel brand. In eerste instantie zou er sprake zijn van een slachtoffer, dit bleek na onderzoek echter niet het geval. De brandweer had het vuurtje snel onder controle.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De gevangen die in het zelfde gedeelte zaten zijn tijdelijk overgebracht naar een andere locatie in het pand. Na ventilatie van de brandweer konden zij weer terug naar hun eigen cel.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!