Man gewond na aanrijding tussen twee voertuigen Aveling Hoogvliet

zondag 13 oktober 2013 17:20

Hoogvliet – Zondagmiddag is de bestuurder van een auto gewond geraakt na een aanrijding op de Aveling. De hulpdiensten werden zondagmiddag gealarmeerd voor het ongeval, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling is de brandweer ook met spoed ter plaatse gekomen. Op advies van het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is besloten de man zelfstandig uit te laten stappen.

Nadat de bestuurder nagekeken was in de ambulance is deze met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de inzittende van het andere voertuig bleef ongedeerd. Hoe het ongeval exact heeft kunnen ontstaan zal worden uitgezocht door de politie. De Aveling staat bekend om de vele aanrijdingen die hier vrijwel dagelijks plaatsvinden.

Foto’s : Kevin Schenk

13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding1 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding2 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding3 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding4 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding5 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding6

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man gewond na aanrijding tussen twee voertuigen Aveling Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Zondagmiddag is de bestuurder van een auto gewond geraakt na een aanrijding op de Aveling. De hulpdiensten werden zondagmiddag gealarmeerd voor het ongeval, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling is de brandweer ook met spoed ter plaatse gekomen. Op advies van het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is besloten de man zelfstandig uit te laten stappen.

Nadat de bestuurder nagekeken was in de ambulance is deze met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de inzittende van het andere voertuig bleef ongedeerd. Hoe het ongeval exact heeft kunnen ontstaan zal worden uitgezocht door de politie. De Aveling staat bekend om de vele aanrijdingen die hier vrijwel dagelijks plaatsvinden.

Foto’s : Kevin Schenk

13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding1 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding2 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding3 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding4 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding5 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding6

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!