zaterdag, januari 16, 2021

Man gewond na aanrijding tussen twee voertuigen Aveling Hoogvliet

Hoogvliet – Zondagmiddag is de bestuurder van een auto gewond geraakt na een aanrijding op de Aveling. De hulpdiensten werden zondagmiddag gealarmeerd voor het ongeval, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling is de brandweer ook met spoed ter plaatse gekomen. Op advies van het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel is besloten de man zelfstandig uit te laten stappen.

Nadat de bestuurder nagekeken was in de ambulance is deze met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de inzittende van het andere voertuig bleef ongedeerd. Hoe het ongeval exact heeft kunnen ontstaan zal worden uitgezocht door de politie. De Aveling staat bekend om de vele aanrijdingen die hier vrijwel dagelijks plaatsvinden.

Foto’s : Kevin Schenk

13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding1 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding2 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding3 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding4 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding5 13-10-13-Aveling-Hoogvliet-Aanrijding6

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg