Baby herenigd met moeder na opsluiting in auto Wilhelmina Bladergroenstraat Spijkenisse

maandag 14 oktober 2013 13:15

Spijkenisse – Een moeder heeft maandagmiddag per ongeluk haar baby in een auto opgesloten in de Wilhelmina Bladergroenstraat. De deuren van het voertuig waren op slot toen de sleutel nog in het contact zat. De brandweer moest er aan te pas komen om het kindje te bevrijden.

De moeder belde in paniek het alarmnummer waarna de brandweer en de politie met spoed ter plaatse kwamen, ook de ANWB kwam helpen om de baby met haar moeder te herenigen. De deur van de passagierszijde werd afgeplakt met tape zodat de deur niet kon beschadigen tijdens de bevrijdingspoging.

Met onder andere een lang stuk ijzerdraad kon de deur vanaf de binnenkant worden geopend. De baby, die behoorlijk in paniek was van al die drukte om hem heen, werd snel met moeders herenigd, als troost heeft de baby een nieuw knuffeltje gekregen.

Foto’s : Robin Veerman

14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby4 14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby3 14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby2 14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Baby herenigd met moeder na opsluiting in auto Wilhelmina Bladergroenstraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Een moeder heeft maandagmiddag per ongeluk haar baby in een auto opgesloten in de Wilhelmina Bladergroenstraat. De deuren van het voertuig waren op slot toen de sleutel nog in het contact zat. De brandweer moest er aan te pas komen om het kindje te bevrijden.

De moeder belde in paniek het alarmnummer waarna de brandweer en de politie met spoed ter plaatse kwamen, ook de ANWB kwam helpen om de baby met haar moeder te herenigen. De deur van de passagierszijde werd afgeplakt met tape zodat de deur niet kon beschadigen tijdens de bevrijdingspoging.

Met onder andere een lang stuk ijzerdraad kon de deur vanaf de binnenkant worden geopend. De baby, die behoorlijk in paniek was van al die drukte om hem heen, werd snel met moeders herenigd, als troost heeft de baby een nieuw knuffeltje gekregen.

Foto’s : Robin Veerman

14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby4 14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby3 14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby2 14-10-13-Wbladergroenstraat-Spijkenisse-Baby1

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!