Politieauto betrokken bij ongeval Pleinweg Rotterdam (VIDEO)

maandag 14 oktober 2013 19:36
Wendy van Viegen

Rotterdam – Op de Pleinweg is maandagmiddag een agent gewond geraakt na een ongeluk op de Pleinweg. Ter hoogte van de Mijnsherenlaan botste het politievoertuig op een personenauto en kwam vervolgens tot stilstand tegen een paal. Een agent die nekklachten had is op verzoek van ambulancepersoneel door de brandweer uit de politieauto bevrijdt.

De brandweer heeft het dak van de politieauto verwijderd waarna de gewonde agent overgebracht kon worden naar het ziekenhuis. De bijrijdster van het voertuig waarop de politieauto botste raakte lichtgewond. De politie uit regio Haaglanden heeft een onderzoek verricht op de Pleinweg die hiervoor gedeeltelijk afgesloten is geweest. Een andere eenheid van de politie heeft de melding waarnaar de politiewagen op weg was overgenomen.

Foto’s : Twitter @EvdBlink & Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politieauto betrokken bij ongeval Pleinweg Rotterdam (VIDEO)
Schrijver:

 

Wendy van Viegen 

Rotterdam – Op de Pleinweg is maandagmiddag een agent gewond geraakt na een ongeluk op de Pleinweg. Ter hoogte van de Mijnsherenlaan botste het politievoertuig op een personenauto en kwam vervolgens tot stilstand tegen een paal. Een agent die nekklachten had is op verzoek van ambulancepersoneel door de brandweer uit de politieauto bevrijdt.

De brandweer heeft het dak van de politieauto verwijderd waarna de gewonde agent overgebracht kon worden naar het ziekenhuis. De bijrijdster van het voertuig waarop de politieauto botste raakte lichtgewond. De politie uit regio Haaglanden heeft een onderzoek verricht op de Pleinweg die hiervoor gedeeltelijk afgesloten is geweest. Een andere eenheid van de politie heeft de melding waarnaar de politiewagen op weg was overgenomen.

Foto’s : Twitter @EvdBlink & Wendy van Viegen Video : Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

Wendy van Viegen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!