Verdacht koffertje veroorzaakt onrust Coolsingel Rotterdam

maandag 14 oktober 2013 14:08

Rotterdam – De Coolsingel is woensdagmiddag gedeeltelijk afgesloten geweest nadat er bij een prullenbak een verdacht koffertje stond. De politie heeft het gebied om de prullenbak afgezet, voetgangers moesten met een grote boog om het koffertje heen lopen. Na een onderzoek die verricht is door de politie bleek in het koffertje geen explosief te zitten. Omdat het koffertje geen gevaar opleverde heeft de politie de afzetting opgeheven, van wie het koffertje is en waarom hij bij de prullenbak is gezet is nog een raadsel.

Twitterfoto : @PolitieRdam_C

BWscMygCEAIfdZd

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verdacht koffertje veroorzaakt onrust Coolsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Coolsingel is woensdagmiddag gedeeltelijk afgesloten geweest nadat er bij een prullenbak een verdacht koffertje stond. De politie heeft het gebied om de prullenbak afgezet, voetgangers moesten met een grote boog om het koffertje heen lopen. Na een onderzoek die verricht is door de politie bleek in het koffertje geen explosief te zitten. Omdat het koffertje geen gevaar opleverde heeft de politie de afzetting opgeheven, van wie het koffertje is en waarom hij bij de prullenbak is gezet is nog een raadsel.

Twitterfoto : @PolitieRdam_C

BWscMygCEAIfdZd

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!